- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Gergosz2
üzenetére
Mivel rtc-vel méri az időt, szerintem év-hónap-nap-óra-perc-másodpercre akarja kapcsolgatni. Többféle módszer is lehetséges, nem tudom melyik a legcélszerűbb. Amit én próbáltam 3231-gyel, ott byte-okba olvasta be az adatokat, és kiírta. Vagy át kell számolni másodpercbe, és a megcélzott időponthoz hasonlítgatni, vagy az időpontot kell byte-okban tárolni, és ahhoz komparálni a pillanatnyi időt, vagy timert futtatni kiszámolva a hátralevő időt, vagy az rtc alarmját használni, és minden alarm után a következő eseményt beleírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tőzsde és gazdaság
- Call of Duty: Warzone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kés topik
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold