- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
köszi, mondjuk azért jövök ide mert gondoltam vannak olyan emberek akik nálam jobban értenek a dolgokhoz esetleg már használták is a szobanforgó elemeket.
És talán nem kell minden buktatón ujra végigmennem . Az ellenállással kapcsolatban ,meg csak annyit, hogy jelenleg nincs egy darab semmilyen mérető és tipusu ellenállásom sem. a paneljaim vannak meg vezeték enyni, nincs fészer elfekvő alkatrészekkel, meg ellenállásokkal diodákkal.
És bárhol kerestem az alábbi modullokkal kapcsolatban tutorokat és kapcsolást sehol nem tettek az áramkörbe és nem említettek ilyet. Csak itt mondtátok hogy kell.
És ahogy te is irtad, lehet , hogy a panel már alapbol tartalmaz ilyet ezért nem kell.Igen ha sok modult akarok felfüzni egymás után akkor kell, de ha csak egyet akarok probálgatni ahogy a linkeken is találtam akkor ugy gondoltam, hogy nem olyan fontos.
És ha arra vetted a fáradságot hogy annak utána keress, hogy hánysor szerepelt az ellenállás a topicban akkor gondolom arra is figyelmes voltál,
Hogy azt is leirtam, hogy semmilyen kapcsolatom nincs elektromos áramkörökkel. most probálgatom, hogy mit hogyan .A programozással meg még annyi sem.
És mint ilyen akkor hadd legyek már egy kicsit értetlen ha a neten mindenhol azt látom, hogy nem kell semmi más, csak itt mondják, hogy anélkül nem megy.De ha esetleg nehezedre esik , akkor nem kell segiteni, majd talán valaki más fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP notebook topic
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest