Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Nyákot ritkán forrasztottam/forrasztok, általában led-eket, ellenállásokat, vezetékeket szoktam, azokhoz mindig jó volt, sosem volt semmi baj, nagyon jól letisztítja, amit kell. A rajt maradással szokott gond lenni, hogy nagyon lassan szárad, van, hogy napokig rajt marad, ha nem törlöm le, ezért gondoltam, hogy valahol maradhatott és összezár valamit. De akkor szerzek rendes no-clean folyasztószert. Tudnál esetleg linkelni oldalt, vagy boltot mondani, ahol kapok nemdrágán ilyet? Neten rendelni nem olcsó. Esetleg kis-elektronikai boltban, vagy hol lehet ilyet venni?
Amúgy így néz ki most a Nano-n az összeállítás:
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Mesterséges intelligencia topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen notebookot vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold