- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Gergosz2 #11907 üzenetére
Most próbálkozok a Chip selecttel. Az MRFC522 RF olvasó a PIN10-en van, az SD kártya a PIN8-on. Próbálom tesztelni őket úgy, hogy mindkettő csatlakoztatva van, de külön- külön kóddal. Hiába szúrom be azt a sort a setup részhez, hogy
digitalWrite(8, HIGH);
Vagy a másikhoz
digitalWrite(10, HIGH);
Ha mindkettő modul csatlakoztatva van nem működnek. A fura az, hogy előtte nanoval ment mindent elég volt egy 330ohm ellenállás a MISO lábhoz az SD kártya olvasóhoz. -
zsolti_20
senior tag
válasz
Gergosz2 #11907 üzenetére
Csatlakoztattam mind ketto modult az arduino megahoz es kulon kulon szerettem volna tesztelni oket pelda kodokkal. Igy ha a chip select szoftveres dolog akkor gondolom nincs bennd. Sima peldat csinaltam sd kartyaval ami kiolvassa mi van a kartyan es sima peldat ami csak kiolvassa az uid-t az rf kartyabol.
Lehet olyan kodot kellene kiprobalnom ahol mindket modul hasznalatban van es szoftveresen megvan azdva ez a chip select dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest