Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
ecaddsell
üzenetére
ESP32 kimenetein egyébként ha jól tudom több fokozatú meghajtás van. Vannak kisebb és gyorsabb FET-ek, és vannak erősebbek, de lassúbbak. ESD kár tipikus példája amikor a kicsi FET-ek elszállnak, de a nagyok még működnek. Az egészből annyit veszel csak észre, hogy nem hozza a specifikációkat a port nagyobb sebességen.
Épp mostanában olvastam erről, már nem tudom minek a kapcsán.
-
Amarton
tag
válasz
ecaddsell
üzenetére
ESD-re is figyelni szoktam. Nem tapizom az alkatrészeket, a panelt csak a szélén fogom 2 ujjal.
A munkahelyemen garanciális autóelektronika hibaanalízissel foglalkozom. Ott minden az ESD védelemről szól. Köppeny, cipő, ESD csipesz, ESD forrasztó állomás, páratartalom szabályzás, tisztaság stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold