- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
Sziasztok!
Arctic Cooling Accelero Xtreme 7970 VGA Cooler -t szeretnék vásárolni.
Valaki tudna segíteni, hogy hol lehetne beszerezni? Én sajnos még nem találtam magyar forgalmazót.Segítséget előre is köszönöm!
Üdv.
Alu! -
Blom
aktív tag
Sziasztok.
Ha valaki tud boltot vagy akárkit vennék egy ARCTIC COOLING Accelero Xtreme 4870X2 hütőt. -
hossszú
őstag
Accelero XTREME GTX 280 hűtőre vadászok, ha valaki tudja a beszerzési forrást ne titkolja el.
-
Blom
aktív tag
Sziasztok!
Engem ez érdekelne:Arctic Cooling Radeon HD 4870 X2 re_00l.jpg][/L]
-
janos666
nagyúr
Engem az érdekelne magyarországon látott-e már valaki Accelero Twin turbo VGA hűtőt, és mennyi volt.
-
zizzenet
csendes tag
Hilfe!!! Van egy Radeon 9800 Pro 128 MB videókártyám. Szeretnék rá megbízható és CSENDES hűtést tenni, ráadásul olyat, aminek a felszerelését nem lehet elrontani. Mit vegyek?
Kinéztem magamnak két AC terméket, az egyik egy Silencer 1 Rev.2 a másik egy Silencer 3. Utóbbinál azt írják, hogy Radeon 9800 Pro 256 MB kártyára való. Akkor a 128 MB-ra nem jó?
A Mistralban aszonták, jobb, ha beviszem a kártyám, mert már láttak olyat, hogy egy hűtő nem volt jó az elvileg megfelelő kártyára. Tényleg ennyire rizikós és necces dolog hűtőt szerelni a kártyára?
Köszi, ha segítetek. -
Nem szerettem volna új topicot nyitni, egy olyan kérdésem lenne, hogy nektek normálisan befedi a felső memóriahűtő borda a ramokat??? mert nekem az egyik ram 2/3-ára simul csak rá, és akár hogy húzom meg a csavarokat nem javul a helyzet..
-
tihi_
tag
Sziasztok!
Nekem van egy új Arctic Cooling ATI silencer 2 eladó 5 ezer Ft-ért.
9550-re akartam felrakni, de csak 9600 PRO/ XT (128 MB BGA RAM-os) kártyákra jó.
Bővebben: link -
ten155
csendes tag
Csek jor mel!
-
busman
veterán
Nincs valakinek eladó?
-
Lizzard
aktív tag
UP!
-
Lizzard
aktív tag
up!
-
Lizzard
aktív tag
Hi all!
Én is egy Arctic VGA Silencer vásárlásában gondolkodok. Szerintetek akkor jobban megéri mint a Zalman? 2400-as fordulat mellett mondjátok h. alig van hangja?
Milyen anagból van maga a VGA cooler? Mert én a képek alapján műanyagosnak néztem... Remélem nem abból van!
Lizzard -
csudri
őstag
Én eddig csak a Herta-ban láttam (Bővebben: link). Hívd fel őket, hogy van-e házhoz szállítás vidékre!
-
mucius
tag
Hi!
Én is egy ilyen Arctic Cooling hűtőt akarok lőni vhonnan. rev 3-asat, mert 9600 Pro-ra kéne. Szegeden nem vágjátok, hogy hol lehet ilyet kapni?? Vagy vmi online rendeléses móka is megfelelne.
Kösszke!
[Szerkesztve] -
nemtommi
senior tag
Kérdésem lenne:
9500 64MB-os kártyán, ha már vannak a ramokon bordák, felfér e ez a vga-ra.
A bordák kb. 4mm-t nyúlnak túl a ramokon. -
DummyBoy
senior tag
Ááááá Köszike!
Nekem a Zalman ZM80D-HP azért jobban tetszik
Bár jelenleg 6 db Arctic Cooling Fan TC Pro hűti a vityillót, úgyhogy tudom milyen királyak ezek a hűtők!
Először azt hittem rossz ... de akkor miért fúj? ;) -
Peat;)
veterán
Vannak itt a ph!-n keresd meg.
Itt van acebites példány: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
DummyBoy
senior tag
Erről a Cebites verzióról vannak valahol képek?
Egyre jobban érdekel ... -
MasOyama
őstag
BBA 9500 PRO-ra már feltette valaki? Müködik vele? Mennyi a max tuning? A gyári hütővel 350/315 a vége.
-
heihachi
addikt
Egy az egyben ilyen, csak rá van írva, hogy ''rev. 2''. Hogy igazából miben különbözik, azt nem tudom.
Bővebben: link -
heihachi
addikt
válasz
Digitalboy #51 üzenetére
A kártya végén lévő ramokat teljesen lefedi a ventinek a háza, ami műanyag, és túl is lóg a kártyán.
A kártya tetején lévő ramokat csak félig meddig takarja el borda. -
heihachi
addikt
Megnéztem, a kondik teteje és a hűtő alja közt, kb 4-5 mm lehet. SZVSZ a kondiknál magasabb RAM hűtők nem nagyon férnek alá.
-
Digitalboy
senior tag
A tesztek szerint egész jó a tuningban is.
Saját tapasztalatok??? -
Digitalboy
senior tag
válasz
Real Ghoost #47 üzenetére
Hát egy Gigabyte 9700Pro-ra nem is árt valami csendesebb hűtő!
-
Real Ghoost
aktív tag
Hi
Nekem is ilyen van 9700PROn és nagyon jól hűt, sokat gondolkoztam a Zalmanon is, de végül nem öltem bele annyi pénzt, ezzel is tökéletesen elégedett vagyok, hangja semmi, szal nagyon megéri az árát! -
heihachi
addikt
válasz
Digitalboy #45 üzenetére
Hát esetleg kis lapos cuccos elfér... Nem sok hely van alatta, az igaz, majd este megpróbálom lemérni!
-
Digitalboy
senior tag
Ha még a ramokat is hűtené, akkor tényleg főnyeremény lenne. A Zalmannal az volt a bajom, hogy nem fért tőle fel a memória hűtőborda. Gondolom erre sem, ugye?
-
fulepp
csendes tag
Sziasztok,
VAlaki meg tudna mondani, hogy Magyarorszagon hol lehet Arctic VGA coolert kapin? Tudom hogy a Hertat nezzem meg. Fel is hivtam Oket, es megkerdeztem, hogy Sapphire 9600xt-s kartyamra ra lehet-e szerelni. Azt mondtak, hogy a 9600xt-s kartyas huto majd valamikor junius elejen fog megerkezni hozzajuk. Az kicsit keso, ugyanis az 1 honapos kartyamon a huto mar most meghalt.
Segitsegeteket elore is koszonom! -
Cruz
aktív tag
Hasonló megoldáson gondolkodom, csak barkács útján. Belinkelné vki a gyártó honlapját, hátha el lehet lesni vmi jó ötletet...
-
heihachi
addikt
Na, Én is beruháztam egy ilyen Arctic Cooler VGA Silencerbe. Szerintem sokkal jobb, mint a Zalman.
Hogy a VGA kártyám hány fokkal lett hűvösebb, azt nem tudom, de az biztos, hogy a házban a belső hőmérséklet csökkent, a proci hőmérséklete csökkent egy zárt, de jól szellőző, nagy belső terű, ventikkel megtámogatott házban.
A hangosabb fokozaton is nagyon halk, alig lehet belőle valamit hallani.
Szerelni is sokkal könnyebb, mint a Zalmant, súlya sincs akkora, olcsóbb is...
Szerintem jó vétel nagyon, nem bántam meg, hogy lecseréltem a Zalmant! -
Macccy
senior tag
Ja ... azzal nincs baj. Ez a kártya nem R9700, csak softmod-os 9500(Sapphire!), DE ... extra hűtés nélkül stabilan viszi a 325/300-as értékeket is! Ez még papíron a 9700 PRO alatt lenne teljesítményben, de a tesztprogramok szerint (Csiri-biri-Márk és tsa.) a megfelelő tesztekben - ahol a cpu nem számít(FillRate, HiPoly, Shaders) - már le is nyomja a Tom'sHW-n tesztelt PRO Radírt!!
A teljesítménnyel tehát nincs is bajom ...... csak a biztos hűtés érdekelne.
Egy elégedett advanced usert hallottunk ...
[Szerkesztve] -
Macccy
senior tag
Bocsesz, de buta vaok ...... hol lehet megnézni a GPU hőmérsékletét???
Nekem is Radeon 9700-asom van, de eztet nem vágom!! Ha magas a hőfok talán még egy ilyen Arctic hűtőbe is beruházok ... -
Peat;)
veterán
Nem tudja valaki mikor jönnek a cebiten bemutatott csodagépek? Lassan jön a jó idő és a 9800-as gyári hűtéséről inkább nem mondok semmit...
-
madve
tag
Hi,
Nekem Zalmanom van. Tudni kell róla hogy tényleg melegszik, mert ugye ez vezeti a hőt.Nekem nincs rajta az opc. venti mert a házaba építettem egy 12cm-es rendszer ventit és az kínálja neki a hideg levegőt. Igy a zalman hőmérséklete teljes terhelésen (radeon 9800pro 415/370) eddig max. 37 fok volt. Ez jónak számít. Az arctic cool -ra kiváncsi lennék én is. Árban mindenképpen jobb de kiváncsi lennék a hangjára és arra is hogy mekkorát hűt tuning alatt. A TT elkerülendő mert egy ipari hajszárító hanja van...
-
L3zl13
nagyúr
A Zalman nyilvánvalóan nem ''fűti'' fel a gépet, hiszen nem termel hőt. A hőt nagyon jól elvezeti a GPU-ról, viszont ha nincs légmozgás a borda körül, akkor a passzív hűtésnek nagyon leromlik a teljesítménye.
Ha már vannak csendes, jól működő házventik, akkor nem kell az opcionális venti a Zalmanra. Ha viszont nincsenek házventik, akkor kell. -
gery03
senior tag
Hi!
Ilyen vga hűtőt láttam a mistralba is, vagy 2 hete. Most nemtom van-e. -
Kraptor
őstag
És hűtésben is...egy másik topickból loptam:
Bővebben: link
Nekem egy Zalman CPU hűtőm van, de nem vagyok vele megelégedve. -
rup1u5
nagyúr
Basszus!
Egy ilyen és egy Tt között vaciláltam. Sajnos rosszul döntöttem. Most a gépem leghangosabb része a Tt gpuhűtő.
Ezt rálehet tenni gf4re is?? -
Ati9500
senior tag
köszi! megtaláltam 4750 ft...
szerintetek megéri megvenni? -
Ati9500
senior tag
Sokat olvastan erről a Vga hűtőről , és nagyon jónak tűnik!!
Le akarom halkítani a gépem... ilyet akarok beszerezi!
Nem tudja valaki hol lehet venni és mennyibe kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest