Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
vargalex #1516 üzenetére
http://www.arctic-cooling.com/catalog/images/spec_sheet_acceleros_turbomodule.pdf
*cooled with Turbo Module
Az igazság mindig a csillag után, vagy az apró betűben van. Sajnos az Artic nem gyárt passzív hűtőt a 4xxx-es ATI szériákra. Valószínűleg a nyákon lévő magot kiszolgáló egységek alul méretezettek és így túlmelegszenek. Sztem.
-
hibavissza
veterán
Köszi a segítséget!
Tipikus láma vagyok, áttanulmányoztam a termék oldalát, és ott a 4xxx szériákra csak Turbo Modul-al ajánlja a gyártó. Akkor ez a gond, két 8-as venti elég sok levegőt szállít (erre nem találtam adatot), ezt kiváltani egy ventivel elég nehéz. Két 8-as 1500-on legalább 55CFM, ezt a 12-es venti legalább 1800-as fordszámon tudja hozni. Ez pedig sok, 1000 felett már van hang...
Elképzelhető, hogy jobban járok egy Twin Turboval? A gyári sugárhajtómű 30/55-ön tartja, nem szeretnék neki 50/80-at, mivel gondolom nem véletlenül akarja ilyen hűvösen tartani a gyártó....
Bocs az eszmefuttatásért, cáfolatot kérek! -
hibavissza
veterán
válasz
Henker2 #1511 üzenetére
Köszi! Sejtettem, hogy ezek is hangosak, némi tapasztalat azt mondatja velem, hogy ami 1000 fölé megy az már hangos, alatta viszont csak lehel. A twin turbot is szidják a hangja miatt...
Nem játszok sokat, bár ez is inkább az általában kategória. Azon gondolkozom, ha már nem tudom passzívan használni, akkor egy s2+12-es venti nem ésszerűbb? -
hibavissza
veterán
Hi!
4830-nak passzívban elegendő lehet? A twin turbo hangereje vajon milyen?
THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest