- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
''de van egy másik srác is''
Az én voltam. Nekem ''Mistral2'' fantázianevű színes LCD-s házam van. Gondoltam, jobb a békesség, inkább nem flexelek bele. Nem kicsit voltam ideges.
Eladtam a hűtőt(S2), a gyáritól viszont már nem tudok aludni(éjszaka egész család használja a gépet).... eladom inkább a kártyát(Galaxy 7300GT), minthogy vegyek rá egy VF700Cu-t...
Két ilyen Zalmi csodából kis túlzással veszek még egy kártyát...
A fenébe... pedig azt hittem hogy aktív tagja lehetek ennek a topicnak... (Jó értelemben)
[Szerkesztve] -
Flagstaff2
senior tag
Sztem mostanában mindenfelé nagy szabadságolások vannak így ne várd hogy elkapkodják a választ.
Gyanítom ha lelkiismeretesek utánajárnak a dolognak,bekérnek olyan VGA-t ami neked van,olyan házat leakasztanak a polcról ami neked van,meg olyan coolert is és megnézik hol a bibi.
Aztán lehet elmennek jól seggberúgni azt a mérnököt aki ezt elkövete és utána majd írnak ha lesz idejük.
-
Flagstaff2
senior tag
Várjuk meg azt a választ.
Igaz a hossza ha nem fér be azzal sokmindent nem tudnak csinálni,de a szélességével ha leveszed a műanyag takarót akkor még az is lehet hogy megoldódik a probléma. Vagy azt már nézted? És még az is lehet hogy ötletgazda leszel a rev2-höz és adnak egy valag lóvét.
Vagy ingyen kapsz egy rev2-t ha más nem.
Vagy csak egy gratuláló e-mailt.
Mindenesetre nincs annál bosszantóbb amikor beleéli magát az ember hogy jujj de jó lesz nekem mingyá aztán meg kiderül hogy nem is olyan jó az... Holnap vagy holnapután érkezik a HR-05 SLI-m,remélem nem okoz majd semmi gubancot.
-
-
Flagstaff2
senior tag
Vadafakk! Nem semmi. Ha beférne a helyére,akkor sem tudnád rázárni a gép oldalát? Kíváncsi leszek az AC kommentárjára. Lehet hogy ez a VGA kari valami olyan aberráció szüleménye mint a 7600GS-em volt. Nem volt rajta SLI csatlakozó,így vagy 4 centivel rövidebb volt a referencia karinál,ami pölö egy ilyen hűtés témában már okozhat gondot.
-
tts
addikt
kérlek szépen, nem szívesen tenném, mivel jómagam nem próbáltam
minden esetre, ha valaki állva állítja, hogy márpedig ő sk. megtette és sikerült, azzal nehéz vitatkozni, de ha valaki csak szemre állítja neked, hogy ő rá tudná tenni - no azzal meg nem érdemes vitatkozni
ez olyasmi mint a puding...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Netfone
- Scum
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AI tervezheti az Apple chipeket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest