- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
''de van egy másik srác is''
Az én voltam. Nekem ''Mistral2'' fantázianevű színes LCD-s házam van. Gondoltam, jobb a békesség, inkább nem flexelek bele. Nem kicsit voltam ideges.
Eladtam a hűtőt(S2), a gyáritól viszont már nem tudok aludni(éjszaka egész család használja a gépet).... eladom inkább a kártyát(Galaxy 7300GT), minthogy vegyek rá egy VF700Cu-t...
Két ilyen Zalmi csodából kis túlzással veszek még egy kártyát...
A fenébe... pedig azt hittem hogy aktív tagja lehetek ennek a topicnak... (Jó értelemben)
[Szerkesztve] -
wwhy: Együttérzek veled.
Azt hiszem, hogy rövidesen meg fog szaporodni az eladandó S2-k száma az oldalon. (Pedig az eladó még meg is kérdezte a boltban: biztos hogy ez rámegy?)
Ezek szerint más márkájú 7300GT-re se fog felmenni? És 7600GT-re?
Az AC válaszára én is kiváncsi vagyok...
[Szerkesztve] -
Köszi a válaszokat mindenkinek, de az az igazság, hogy a Mistral2 (Nem vicc! Ezt a típust csak ott lehetett kapni...
) fantázianéven futó színes LCD kijelzős-hőmérős fekete házikómba nem szeretnék belevágni.
Inkább eladom a hűtőt, úgyhogy akinek kell egy ilyen S2-es csoda, nézegesse az aprókat.
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
Lenne egy nagy gondom.
Vettem a Galaxy 7300GT-re egy S2.
Felrakom a középső furatokat használva, de nem tudom berakni a házba, mert a túlnyúlik a Dsub és DVI csatlakozókon a borda ezzel akadályozva a házbarakást.
Képek:
http://www.kepfeltolto.hu/2007/7/21/3hca.jpg
http://www.kepfeltolto.hu/2007/7/21/3hcm.jpg
http://www.kepfeltolto.hu/2007/7/21/3hcq.jpg
A képek telóval készültek azért ilyen rossz a minőségük.
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
Szerintetek egy Galaxy 7300GT-t (128MB DDR3 PCIe) elvisz venti nélkül egy S2?
Mostanra nagyon behangosodott a gyári venti, és szeretnék cserélni, valami ventimentes cuccra...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- EVGA SuperNova 2000 G+ moduláris tápegység - 2027ig garis
- THERMALTAKE TOUGHLIQUID Ultra 360 AIO Vízhűtő
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest