- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pszihonaranc #8718 üzenetére
Talán, de nem pont ebből a képből. A szerkesztőben nem is ezt a képet linkelted.
Több képet kell majd összeollózni, hogy legyen belőle valami, de ebből ki lehet indulni. Igazából akkor derül majd ki, amikor elkezdjük megrajzolni.Szerintem kicsi esély van rá, de nem garantált a jó végeredmény.
-
-
Dave™, Predator2, czpitti, javítottam az arcképeteket.
-
válasz
Maxximus #7787 üzenetére
Sok.
Röviden: ez egy logószerű kép, nem illeszkedik a jelenlegi arculatba.Arcképgyárosok kéréseiben le van írva, hogy milyen egy ideális forráskép, valamint nézd meg az eddig elkészülteket (nem igen fogsz ilyet találni köztük, ha igen, akkor az régen készült).
-
Ezt nem láttam sajnos, pedig jó lett.
Örülök, hogy segítesz neki, én nem tudok most. A nagy álmom, az összefogó arcképes cikk kb. soha nem fog elkészülni, pedig az nagyban megkönnyítené az új arcképgyárosok dolgát.
Az elkészült képre nem reagáltam, mert nem tudtam megfogalmazni, hogy mi az, amit módosítani kellene rajta.
Elkértem caindwantól a psdt, megnéztem, nagyon jónak találtam az irányt (rétegek, körvonalak, színek, árnyékok, szóval jó a felépítés), de úgy gondoltam, hogy gyorsabb az, ha belenyúlok.
A héten lehet, hogy már nem leszek (kényszerköltözködés, ha van ilyen szó). Remélhetőleg nem egy sátorban végzem...
-
Bocsánat, de borzalmas, ezt gondolom te is látod.
Az arcképszerkesztés ennél sokkal többől áll. Nézd meg ezeket a példákat:09.05-én kérted, hogy szerkesszék meg ezt a képet neked. Felkerültél a listára, amin jelenleg 13 várakozó előz meg a kérésével. Szépen sorban haladunk, ahogy időnk engedi, mindenkire sor fog kerülni.
Itt bátran próbálkozhatsz, nem elijesztés céljából írtam, amit írtam. -
Itt nagyjából le van írva.
- preferált méret: 40x50 pixel ill. 16x20 pixel (a kicsi verzió), ezektől kis mértékben el lehet térni, de szemre legyen jó, legyen arányos;
- transzparens (átlátszó hátterű) gif-ek legyenek (mattítás CDC5AF-re)Mattítani lehet pl. DAD5C7-re D7D0BD-re is, mert az az átlag, de én még mindig CDC5AF-re szoktam csinálni.
-
válasz
caindwan #6907 üzenetére
Az alsó sorozatot megfelelőnek találom. Kezdésnek nagyon szép munka.
Dobd be az alsókat az arcképszerkesztőbe.
Itt a kód, hogy gyorsabban menjen:
[IMG:/dl/upc/2016-09/06/426206_ejriv5ixztkdnhex_assault1_40x52_b50.gif][/IMG] [IMG:/dl/upc/2016-09/06/426206_rhwbmhbur214i36c_assault1_40x52_b50_v1.gif][/IMG] [IMG:/dl/upc/2016-09/06/426206_j0dijsttekkmoavk_assault1_43x55_b50.gif][/IMG] [IMG:/dl/upc/2016-09/06/426206_wlqn4nkav2hn9spo_assault1_43x55_b50_v1.gif][/IMG] [IMG:/dl/upc/2016-09/06/426206_xv5rvmwqhg7b00lw_assault1_16x20_b50.gif][/IMG] -
válasz
gyurkikrisz #6708 üzenetére
Szerintem jó lesz, de majd csak akkor derül ki, ha valaki nekiáll megrajzolni.
-
válasz
Bjørgersson #6689 üzenetére
Nem, csak megint át lettünk ejtve. Én rákerestem a képre a fordított képkeresővel, de nem dobta ki az első oldalon azt, hogy ez Michael lenne, csak egy normál GTA karakter.
A mémes békával is így jártunk pár hónapja. A kutya sem ismerte fel, egyszerűen nem ismerhetünk mindent.Valamit ki fogunk rá találni, hogy az ilyeneket elkerülhessük (pl. megnevezés már az arcképszerkesztőben, amikor először ír oda).
-
válasz
Hasaggymeg #6532 üzenetére
Igen, ezek sokkal jobbak.
-
válasz
Hasaggymeg #6528 üzenetére
Nem a minőségével van gond, nem kell nagyobb kép.
~40x50 pixel méretben ebből semmi nem marad, csak egy felismerhetetlen pixelhalmaz.Nem illik az arculatba.
ARCkép, tehát elsősorban az arc a lényeg, a teljes alakos kerékpárosokat ez teljes mértékben kizárja. Fej, váll, ez belefér. Nézd meg a három bringás arcképet (a negyedik nem számít), ami már használatban van. A karakter rajta a lényeg, a fejük hatalmas a kerékpárhoz képest. Csak így lehetett megoldani.
-
válasz
huliganboy #6367 üzenetére
Tulajdonképpen kizártnak tartom. Úgy néz ki, hogy ebben az évben sajnos nem fogod megkapni az arcképet, mert jelentős elmaradásban vagyunk.
Ünnepek alatt? Biztosan kizárt. Úgy gondolom mindenkinek a család/hozzátartozók az első ilyenkor.
Esetleg még előtte, ami megint kizárt, ha megnézed hányan kértek még előtted, vagy két bejgli-kóma között. Kevés az esély rá, hogy addigra mind a hat, arcképgyárosra váró kérvényezőt és a folyamatban lévőket kiszolgáljuk. Legvalószínűbb, hogy jövő év elején, valamikor januárban valaki nekiáll és megrajzolja.Addig is türelmedet, türelmeteket kérjük, valamint kívánunk Boldog Karácsonyt és szép új évet!
és a Közösségépítők -
-
válasz
JNashville #6145 üzenetére
Egyszerűen nem lehet megtartani az eredeti arányokat (fej/test). Arckép, úgyhogy a leglényegesebb a fej szokott lenni, ennek van az összes többi "részegység" alárendelve.
-
Ilyen mértékű átalakítással lehetne megoldani, hogy beleférjen a válla is. Nem tudom elvállalja-e majd valaki.
-
válasz
HoaryFox #5902 üzenetére
Fej-test arány rossz, nagyon kicsi a feje, ellentétes irányba "néz" a feje és a teste, így a vállánál sem lehet igazán megvágni, mert bénán fog mutatni, valamint a fülek miatt túl széles lenne így a kép.
Gyors vázlat:
Ez már jobb alap, rajzos, jó kontúrokkal. Arányokon itt is alakítani kell, pláne ha egész alakos a cél.
Gyors vázlat:
Sok időd van, úgyhogy a végleges képet majd akkor készítjük el, amikor már meglesz a jogosultságod.
-
Átadom, mert nem tudok már vele foglalkozni. Itt a fájl.
A múltkor kérte valaki a tengerimalacot, azt is átadom.
-
válasz
HoaryFox #5537 üzenetére
A szabad arcképek között szerepel néhány LECSERÉLT ARCKÉP is, ezek csak ötletszerzés céljából kerültek bele a listába, hiszen csak erős módosítás/újrarajzolás és a korábbi tulajdonos beleegyezése után használhatóak fel. - [link]
A korábbi tulaj beleegyezése nem feltétlenül szükséges. Aki igazán rendes, az rákérdez előtte, hogy ne legyen belőle félreértés.
-
válasz
-conrad- #5511 üzenetére
Ez tulajdonképpen egy kész arckép, amit már csak véleményeztetni kell.
Ha használni szeretnéd, akkor kérvényezheted az arcképszerkesztőben (csinálok hozzá majd kis képet is). Viszont jól gondold meg, mert a visszacserélés, a régi (még jelenlegi) lefoglalása évekig nem kivitelezhető.
2008-06-15-án kaptad a jelenlegit, bőven letelt a 3 év.
-
Képzeld el, amikor például egy topikban két-három ember eszmecserébe kezd és hosszasan elnyúlik a megbeszélés. Aztán saját maguk sem tudják követni, mert mindhármuknak azonos gyári arcképe van (pl. macska). Hadd válthassanak kedvükre, ez szerencsére más hasonló helyeken sincs megtiltva (persze fóruma válogatja).
-
válasz
HoaryFox #5494 üzenetére
Tulajdonképpen mindent. Hiába a mattítás, ha nem átlátszó a háttér, recés az egész, mert túlélesítetted, színek nem stimmelnek, kontúrokon sem javítottál. Nem csak körbevágás, átméretezésből áll ez az egész, nézd meg például ezeket. [link] [link] [link]
Szerkeszteni sincs igazán időnk, újakat betanítani még annyi sem. Egyszer biztosan lesz majd "felvétel", ahol keresni fogunk megfelelő embereket.
Valamint évek óta tervbe van véve egy összefoglaló cikk, ami leírja az arcképszerkesztés menetét (volt régebben ilyesmi, de a szerző törölte őket).
-
válasz
szabonagyur #5476 üzenetére
Könnyedén el lehet veszíteni, de ez nem azt jelenti, hogy a legapróbb figyelmeztetés miatt ugrik az illető képe. Általában akkor veszti el valaki az egyéni arcképét, amikor nagyon durván vagy egymás után többszörösen vét a szabályzat ellen (és nem ért a szankciókból).
Legrosszabb eset:
Képzeld el szegény arcképgyárost, aki esetekben órákat játszik egy képpel, beállítják a kérvényezőnek, aki két héten belül kicsapatja magát hosszabb időre (vagy végleg). Ez esetben ugrik az arckép, az arcképgyáros fölöslegesen áldozott rá a szabadidejéből. Ettől és a folyamatos csereberélésektől, fölösleges körök lefutásától egy idő után elmegy a kedve az egésztől, letesz a szerkesztésről, mi pedig nem tudjuk "kiszolgálni" a kérvényezőket és be kell szüntetni az egész arcképesdit..Az viszont, hogy valakinek egyéni képe van, nem jelenti azt, hogy golyóálló mellénye van. Nem fogunk azért többet eltűrni neki, mint másnak.
"Akinek meg nincs és van 1-2 kihágása már meg sem kaphatja." - Ez jelen esetben 5 kihágást jelent, ebből három tavalyi.
1. figyelmeztetés szakmai topikban való hirdetés miatt
2. fél órás figyelmeztető kitiltás szakmai topikban való hirdetés miatt
3. figyelmeztetés személyeskedés miatt
4. 1 óra kitiltás személyeskedés miatt
5. figyelmeztetés személyeskedés miattTaláltam egy ideillő mondatot: "A bizalmat megszerezni nehezebb, mint megtartani. Viszont elveszteni nagyon könnyű."
-
-
-
válasz
zeon.hu #5161 üzenetére
Mögé? Betehetem, de semmi nem fog belőle látszani. Tudom, úgy szeretnéd, hogy nagyobb legyen a mögötte lévő logó, mint az illető, de így is az arckép méretének maximumánál vagyunk, ennél nagyobb nem lehet a kép.
Vagy lemondasz a "logóról" vagy rá kell varázsolni valahogy úgy, hogy ne rombolja a képet.Egyetlen megoldást találtam, ez pedig a fülbelvaló:
-
válasz
Geri Bátyó #5135 üzenetére
Ahhoz mindenképpen kelleni fog majd az arcképgyárosnak az eredeti kép (amiket sokszor nem könnyű elővadászni az internet dzsungeléből).
-
válasz
Viktor0610 #4990 üzenetére
Legfeljebb a Helyszínelőkben működik ez a "pixelmentesítés"...
Megpróbáltam újrarajzolni, ilyen lett:
-
-
válasz
s3nsitivity #4386 üzenetére
Szinte mindegyik arcképpel kapcsolatos topiknak van téma tudnivalók része. Olvasd az egyiket!
Kérdésedre a válasz: Igen, használja.
-
Ici-pici pók? Ebből akár egy teljes alakos is megvalósíthó, ha sikerül normális forrásképet találni (pl. YT videókból).
-
Így már jobban hasonlít az eredeti képre (ez is segítségemre volt).
-
Ez így túl sok kérés elsőre. A forrásképed jónak mondható, de ahhoz, hogy fórum kompatibilis arckép legyen belőle, ahhoz sokat kell rajta faragni.
Alapvető szabály, hogy az arcképnek a fórum felé kell néznie (ha a szemével az ellenkező irányba néz, de az arca a fórum felé fordul, az még nem olyan nagy baj).Gyors vázlatok, hogy lásd mire gondolok:
Nem a fórum felé néz.
Tükrözve már egész jó lenne, ha nem dőlne ennyire.
Ilyen vágással és nagyjából ekkora méretben már jó lehet.
Ha az utolsó megfelel, akkor ráérős időmben megrajzolom neked az arcképet.
Tudnál mutatni olyan arcképet, ami az elmúlt egy évben készült és szerinted "kérdőjeles"?
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Xbox Series X|S
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest