Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Akik jogosultá váltak, azok nem offolták szét a totyikot. Írtak, megkérdezték lehet-e, kaptak választ elolvasták. Ha kaptak megköszönték, ha nem akkor tovább vártak és nem itt offoltak. Azok miatt van szünet, akik még évek mulva sem lesznek jogosultak és mégis itt tolongtak, nem voltak hajlandóak megérteni amit százszor leírtak nekik.
Quarthal: Ez a speciális jelszó, meg satöbbi is sok munkát emésztene fel.
Kialakulóban vannak elképzelések, idővel újra menni fog a totyik. -
Qorthral
őstag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Sztem meg épphogy nem. Az eddigi megoldás nem jött be, ez tény.
Viszont az általam javasolt módszerrel ezt a topicot úgy ahogy van be lehetne zárni és így ilyen téren kevesebb lenne a moderátori munka.
Aki pedig képet akar csináltatni (és ajánlották a modok) az egy spéci topikban teheti meg mondjuk, ahova a nagy ''grafikusok'' (Yaye és a többiek akik értenek hozzá) bármikor beléphetnének, de senki más, csak a MODok által ajánlottá minősített személyek. Ők pedig pl mailben speci passwordot kapnának a topichoz.
Ez csak egy lehetséges megoldás persze.
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
válasz
@rglaaf
üzenetére
''de nem tudom hogy az illetékesek mennyire mutatnak hajlandóságot a mostani rendszer megváltoztatásához''
Hm, te a füleden ülsz? (Vagy a szemeden
?)
Pont ez lenne a lényeg, hogy a házigazdáknak/modoknak segítsünk egy jobb rendszert kialakítani... Mert a jelenlegi ugye alapból nem működött jól és emiatt most szünetel... -
Beerwolf
senior tag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Szerintem nem rossz ötlet, annyi megkötéssel, hogy bele kéne kalkulálni az egyén avatar téma továbbvitelét. Mondjuk ez nem lenne könnyű. Lorettohoz hasonlóan kíváncsi vagyok mért nem ok Killerman felvetése.
Az ajánlásos rendszer a 30000 tag miatt nehezen működne valóban...
Esetleg úgy lehetne egy ilyet megoldani, ha a rendszer képes lenne kiválogatni azokat a tagokat akik elvileg kérhetnének avatart, azaz min 2 éve regeltek és min 3600 (?) hsz-t írtak már. ha ez menne, akkor a moderátorok az Ajánlom/Elvetem/halasztom opciós beállításokkal oldhatnák meg a dolgot
(például, ezt nem lenne nehéz kivitelezni)
Mivel hetente viszonylag kevés olyan új PH! addikt ''születik'' aki min 2 éve regelt, a moderátoroknak elég lenne heti 10-15 percet ezzel tölteniük (és a szervernek is elég lenne hetente frissíteni, hogy az elmúlt egy hétbenki érte el a kritériumokat). Akire pedig a MODok min 50(vagy 33)%-a igent mond (vagy nem mond nemet) az eddigi PH!-s múltja alapján, az kaphatna avatart.
Most újra átgondolva nem is rossz és még működne is talán
Arra pedig, hogy a kiválasztott userek hogy csinálják/kapják meg az avatart, számtalan ötletem van
Vélemények? -
rii
nagyúr
válasz
@rglaaf
üzenetére
Hátulütője ott van, hogyha mindenki minden esetben kihasználja az újjabb avatarokból való választás lehetőségét, egy tagnak 2 év alatt minimum 3x-4x fog cserélődni az arcképe.
A mostani esetben maximum 1x.
Engem ez bezavarna. Még most is emlékszem lözel 50 tag avatrjára.
De had ne kelljen bizonyítanom
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
?)
De ne bántsuk szegényt... aki a gyerekeket szereti, rossz ember nem lehet ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
LOL