Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Akkor paradox módon az okot megelőzte az okozat, így furcsállom, hogy mégis erre hivatkoztál

Különben meg hemzsegnek a PH-n az elvileg kopirálytos avatarok (még konkrét logó is akad köztük nem is egy), szóval ez sem volt kényszerítő ok a cserére... és ha jól rémlik igazából a logótiltás is -igen ésszerűen- csak a grafikailag ''logószerű'' emblémák és a szándékosan céges megjelenés elkerülésére lett kitalálva anno (ellenkező esetben kopirályt indokkal röpülhetne az egyéni avatarok kb fele, élen Grafi mackójával...). Szóval tényleg jó lenne konszenzusra jutnotok, és akár így akár úgy, de minden MOD által elfogadott és képviselt módon tiszta vizet önteni a pohárba, lehetőleg úgy hogy senkinek ne maradjon utána rossz szájíze amiért vannak ''egyenlőbbek''. Nem egy nagy cucc, és _szerintem_ az általam fölvetett ötlet becsületes, korrekt megoldás lenne. De ti tudjátok, uff, én elmondtam a véleményem, a többi a ti dolgotok.
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- VR topik
- World of Tanks - MMO
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest