- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Fotók, videók mobillal
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Bocsánat, a nem kötekedni szeretnék, csak nyitva tartom a szemem és olvasom a sorok között, remélem ez nem baj.

"Félreértések elkerülése végett, ha csak minőségileg van kifogás az avatarral, akkor nincs 60 nap, max a következő körig kell ilyen esetben várni." - Pompi
08.22 - elbírálás
08.23
08.28 - örülünk mi isAbu85 - Akit Tiszteletben tartok 100%-ig és örülök, hogy a PH fórum színvonalát a nagyon hasznos hozzászólásaival emeli, illetve megoszt velünk nagyon hasznos számunkra nem elérhető infókat, amiket kiegészít magyarázattal.
Az Ő arcképe számomra új, mivel nemrég lett Házigazda, ezért is örültem, hogy kiemelve meg tudom különböztetni a fórumozók között, már az új avatarjával is...amit itt nem láttam.
Nem tartozik rám a NAGYOK-ra vonatkozó kitétel, illetve szabályzat, csak megemlítettem.A helyesbítés végett csókos= kivételes akart lenni, de mivel a hsz-om elejének van érdemi mondandója, ezért nem tartottam szükségességét, hogy kijavítsam.
Mégegyszer bocsánatot szeretnék kérni!
Arcképpel kapcsolatban: Szerintem nem az egyedi arckép teszi naggyá itt a PH-n a fórumozót, hanem az egyénisége!!! - ezért ha nem kapok, hát nem kapok, úgyis savanyú már a szőlő..
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Képregény topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest