Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ne is mondd, ismerős Dell N5010-e, i7 + valami NV, az még netezés közben is fűt, mint a veszedelem. játékok alatt már majdnem égeti a kezét. és volt, hogy le is kapcsolt, mert túlmelegedett.
de mondjuk az a széria híres az alulméretezett hűtésről, ami egy i3-at kisebb AMD VGA-val még elbír, de felette... -
törölt tag
én inkább elmegyek, iszok egy kávét és mire megiszom, legyen kész a rendszer magától
meg biztos vagyok benne, hogy kihagyok valami olyan toolt, amire ha nem sűrűn, de időnként szükségem van és nem tudom a nevét, hogy telepítsem és "lustasag fel egesseg, de en tejjesen egesseges akarok leni." -
törölt tag
én is kóstolgattam az Archot, Manjaro formájában, nem jártam sok sikerrel. édesanyám Dell D610-én elsőre felment és pöccre ment minden, még a noname wifi stick is (kontaktos a miniPCI
). mondtam is, hogy lehet hogy mi egész jó barátunk leszünk...
amíg nem jött egy update és borult az X és akárhányszor X indítás, relogin, stb. mindig kis idő után borult. és az Arch-vonal még egy kicsit zavaros víz nekem. Debian - Ubuntu vonalon már elboldogulgatok... most kapott egy Linux Mint-et, egyelőre jó lesz neki. Windows 7 után hasít azon az öreg csatalón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Dell Precision munkaállomások
- LEGO klub
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- PlayStation 5
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- One mobilszolgáltatások
- Tesla topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de mondjuk az a széria híres az alulméretezett hűtésről, ami egy i3-at kisebb AMD VGA-val még elbír, de felette...
). mondtam is, hogy lehet hogy mi egész jó barátunk leszünk...
BoB