-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Már a tegnapi keresgetéseim között ezeket is megtaláltam, sajnos egyik sem segített. Azaz annyit mégis, hogy kiderítettem ez a canberra valami hangért felelős, az meg nekem nem is kell a gwhere-hez.
A hibaüzenet másik fele lesz itt a fontosabb, az tartozik a kinézethez./home/chab7/.themes/qt4/gtk-2.0/gtkrc:11: error: unexpected identifier `gtk-icon-sizes', expected keyword - e.g. `style'
/home/chab7/.kde4/share/config/gtkrc:24: error: unexpected identifier `GtkTreeView', expected character `}'De egyelőre ezekre is hiába kerestem, még nincs eredményem.
Már azon gondolkozom lehet fel kellene tennem másik ablakozót is a KDE mellé, ami gtk-t használ, hátha azzal megoldódna a dolog. Csak félek, hogy szétbarmolom a jól működő rendszeremet (és alig 2 napja van fent Arch, totál kezdő vagyok benne).
Új hozzászólás Aktív témák
- Háború Izraelben
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest