- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
válasz
growler #8497 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Growler, beállítottam az fstrimet (lefutott manuálisan is). Látom az /usr/lib/systemd/system/fstrim.timer fájlban, hogy alapértelmezetten hetente fog lefutni a trim. Ez elég? Gondolom, hogy azért ez az alap, mert elég szokott lenni, de ez olyan ritkának tűnik nekem.
Illetve van egy újabb problémám, hátha tud valaki megoldást. Gnome-ot használok, de a Nautilus, hiába tetszik, nem elég az egyetlen paneljével, muszáj volt kétpanelesre váltanom. A Dolphinra esett a választásom, mert ezt régebben használtam már. Nem olyan szép, letisztult, de tetszik, hogy sokat tud. Viszont van vele két nagy problémám:
1. Nincs ikonja. Egy fehér iratszekrény jelenik meg a tálcán, ez nem a Dolphin ikonja. (A Nemot is felraktam, annak is ez az ikon jelenik meg.)
2. A fájlok jó részének sincs ikonja. Egyáltalán semmi, csak a fájlnnév jelenik meg "nagy ikon" nézetben is. A videók rendben vannak, mert feltettem az ffmpegthumbsot, de pl. Word dokumentumoknak, txt fájloknak semmi ikonja nincs. Mindenhez külön thumbnailert kell feltenni, vagy hogy megy ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...