Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Lehet, hogy durva, de régebben az amd.iommu-val voltak gondok, hogy ki kellett kapcsolni kernel paraméterben, hogy használja a rendszer.
Itt egy régebbi Trinity GPU van, ráadásul egy Hd 5550-el, ami külön PCI-express slotban van. 4 évig pihent, újrapasztázás megvolt mind a GPU , mint a CPU oldalon. Én is konzolon jelentkezek be .xinitrc xfce4-session indítással. Egyelőre marad az 5.10-es kernel bónusz nehetízéssel virtualbox-al, dkms-el. Remélem javítva lesz.Viszont elmentem egy pc-szervízbe. Akkor laptopot használtam, Hp 2530p-t. Arch-al, konzolos belépéssel indított openbox-al. A csaj, simán kikapcsolta a power gomb hosszú nyomásával, ahelyett hogy egyszer nyomta volna meg röviden és kikpacsolt volna... Durva, hogy akkor meg most is nem ismerik a GNU/Lunix rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB