- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Szerveren transmission-t használtam évekig, webes klienssel, lustább pillanataimban droidon transmission remote-tal. A tudása számomra bőven elegendő volt, viszont mivel csak egy szálat használt így dobtam, mert a qbit félálomban fényéveket vert szegénykémre
Nagyjából úgy képzeld el, hogy gigás net mellett ha a Trans dobott egy 20-30-as peak-et akkor már juhééj volt, a Qbit meg konstans hozta a 80-85-öt.
Gyakorlatilag miután elindítottam a qbittorrentet nem hittem a szememnek...
annyit tudtam, hogy a vas képes rá, mivel korábban mértem HDD speed-et a Pi-n, és akkor valamivel 100MB/s felett hozta át a célvonalon a 2x1TB PiDrive-ot.
Nem tudtam még beszélni a sráccal. Ph-ra sem lépett be és, whatsApp-on sem elérhető. Személyesen nem ismerjük egymást (külföldön él) Pár hónapja OLED témában volt egy hosszabb beszélgetésünk, (innen az ismeretség) viszont nagy meglepetésemre GitHUB-on az ő nick-je szerepelt a rtorrent-ps-ch project felett
szóval ha ő azt mondja hogy pass, akkor valóban baj van
Tegnap este még bedobtam pár limitáló opciót a konfigba,pieces.memory.max.set = 1000M
max_memory_usage = 512M
download_rate = 8192
upload_rate = 1024
és (igaz nem azonnal) de 10-15 perc után így is jött a Killed hammer...
Ami számomra eddig egyértelmű az az, hogy kisebb (értsd pár GB) anyagokat simán kezel mindenféle varázspálcás bohóckodás nélkül, viszont nekem nem erre van szükségem.
Számomra az a fontos, hogy ha bekapcsolom az LG OLED tévémet, akkor DLNA/Plex etc. alá szolgáltassa a forrásanyagokat, amiknek a mérete (a tartalom terjedelmétől függően) sokszor az 50-200GB-ot súrolja. (4K BD HDR/DV)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest