- MIUI / HyperOS topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Shyciii
üzenetére
Ne a mobilod grafikus teljesítményét nézd, hanem a CPU számítási teljesítményét. Hiszen pl. a transmission nem a GPU-t használja! És ne is céges szerver kategóriát.
De hagyjuk, nem akarod megérteni, hogy a többség (Magyarországon) Core i3-nál jóval gyengébb CPU-kon torrentezik. És még a routeren torrentezést nem is említettem, ahol még csak nem is ARM, hanem MIPS architechtúrán tolják ugyan ezt.
Ezekhez képest írjuk itt mi az erős CPU-t. De ezt leírtam már az összes hozzászólásomban. Sehol nem írtam olyat, hogy nézd meg általánosságban. És valóban nevetséges, hogy csak részleteket ragadsz ki a hozzászólásaimból, a lényegén teljesen átsiklasz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB