Hirdetés
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Igazából a kíváncsiság vezérelt hogyha felrakom az ubuntu alá forgatott chromium-dev verziót akkor működni fog e a hardveres videó gyorsítás, mert kubuntun a chromium-dev -el simán megy, és ahogy sejtettem arch-on is simán megy a videógyorsítás chromium-dev verzióval. Nomeg az ubuntus chromium-dev felrakásával fordítási időt is akartam spórolni, mert van ugyan az aur-ban chromium-dev de csak forrásból lehet feltenni, chromium fordításra meg horror időket írnak a neten ilyen alap procikkal ami egy átlagembernek van.
Egyébként meg az X4 860K, de gondolom a legtöbb mai alap proci is csak kihajtja rendesen vga nélkül is az 1080P-t, a 860K kihajtja, szóval nekem felesleges lett volna dev-chromium felrakásával bíbelődnöm de hajtott a kíváncsiság. A linuxos firefoxban sincs hw videó gyorsítás, elvileg mostanában rakják majd bele. Ha neked is elmegy az 1080p youtube cpu-ból akkor felesleges dev chromiummal bíbelődnöd szerintem. De ha kíváncsi vagy hogy nálad is működik e a hw videó gyorsítás akkor hajrá!
Arch-on ezzel a patchelt aur-os chromium-vaapi-bin -el van a gond, hogy a patchet nem megfelelően alkalmazzák nem aktualizálják az aktuális mesa-nak megfelelően, és az arch fórum topikban amit linkeltem ezt szóvá is tették. Az kellene itt is mint ubuntun, kellene egy build szerver amin mindig lefordulnak a legújabb chromium-dev buildek, ezt az arch közösség szerintem meg tudná finanszírozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Formula-1 humoros
- alza vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB