Hirdetés
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz
vinibali
üzenetére
Annyival nem. Talan meg itt Arch alatt a legjobb a helyzet a video vagas teren. Win alatt meg rosszabb. Ugy latom, hogy ez a gep nem erre valo. Keves a DellE7270 ehhez. Marad a jol bevalt Arch. Talaltam egy jol megirt telepitesi leirast systemd efi bootra. Ebbol linkel a teljes telepitest bemutato cikkre. Nekem ez egyertelmubb volt mint az Arch wiki.
Win alatt nem szamoltam mennyi figyeljuk es gyujtjuk az infot rolad jovahagyast kellett elfogadni vagy visszautasitani a telepites soran. Egy oprendszer ne gyujtson semmi adatot reklamozas celbol.
Arch marad. Nem is ertem milyen elmebaj miatt probaltam ki mast. Nekem ez megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assetto Corsa Rally
- Jogász topik
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB