Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Nincs kifejezetten fájlkezelőhöz kötve, de szerintem 1-2 fájlkezelő tudja, hogy nézi a kuka méretét. Én nagyon használni sem szoktam kukát, mindent egyenesbe törlök le, ha valami mégis félrenyomás miatt a kukában landolt volna (nem vette be a Shift-et, amit törléshez nyomtam), azt hébe-hóba takarítom, nekem még sose telt be lemez semmilyen okból, sem kuka, sem elszabadult naplók miatt.
Meg azt is látnám, ha valami mappa elhízna, kézileg le szoktam futtatni egy SSD-karbantartó scriptet, ami kijelzi az SSD SMART adataiból a kondíciót, írást, ebből írási statisztikát csinál (összmennyiségből mennyi GB/nap, mennyi GB/év, mennyi idő van hátra a TBW limit elérésig), megjeleníti a szabad helyet az SSD-s partíciókon meg fstrim-et hajt végre rajtuk, és ez mindkét SSD-n végigmegy. Ezekből az infókból azonnal látnám, ha valami gyanúsan enné a tárhelyet, onnantól kezdve fájlkezelőben leméretem a mappákat, amelyik nagy, abba belelépve tovább méretem őket, amíg meg nincs mi eszi a helyet. De ilyenre még sose volt szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Borderlands 4
- Windows 7
- Philips LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- PayPal
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB