Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igy van. Azt viszont nem tudom, hogy mennyi mindent felejt el, mert a folyekony nitrogen legalisan nem beszerezheto, igy cold boot attack-ra nem volt lehetosegem. Viccet felreteve, tanulasi fazis alatt nem lattam jonak, ha egy telepitett rendszert kezdek el hasznalni. Illetve mar hasznaltam, csak hogy a problema az volt, hogy ha valamit egyszer alkalmazok azt beallitom, 99.999% hogy nem romlik el, de ha honapokkal kesobb emlekezni kellene, nem biztos, hogy meg tudom ujra megcsinalni segitseg nelkul vagy rovid idon belul. Ugy erzem igy tobb rutint szerzek. Egy SSD-t ujratelepiteni "sok" ido, mig egy live session-t ujrainditani 5 perc main iso-bol. SD-rol bootolok es pendrive-on tevekenykedek. Nos ezert kerdeztem, hogy mennyire jo otlet root jogu felhasznaloval csinalni mindent, ha mindent csinalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- BestBuy topik
- Revolut
- Autós topik
- BMW topik
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Ulefone Armor 33 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB