- MIUI / HyperOS topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kapható a Nothing Ear (3)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Tudom, hogy így kell, de még nem csináltam. Érdemes üríteni a cache-t? Van valami hátránya, ha ürítem? Gondolom nem viccből találták ki, hanem kéne megtartani, akkor nem tárolná a rendszer feleslegesen.
Szerk.: na, lefuttattam a pacman -Sc parancsot. Hát, ez nem jött be gyerekek, mivel a df -h szerint továbbra is 11 gigás a foglalás. Mindegy, mert van hely, eleve 50 gigát adtam neki, így soha nem fog elfogyni a hely cacheürítés nélkül sem. Szerintem nagyon pozitív ez a rollingozás, nagyon tetszik, hogy minden friss. Nem érdekel, hogy sok frissítést húz le, és több hely kell neki. A rendszer legyen friss, a Linuxban gyorsabban érkeznek a technikai újdonságok, pont ez az egyik nagy előnye a Win-nel szemben. Egy adott Win-kiadás adott esetben több/sok éves, míg egy modern rollingos Linux mindig friss, mint a patyolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest