Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- VoLTE/VoWiFi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
A scriptekkel az a baj hogy többség bele sem néz, csak chmod +x és futtatja. Nem is érti mit csinál az a cucc a gépével, de ráereszti. Ha valakinek ez hiányzik, telepíthet Windowst is. Lényege ugyanez.

A legfőbb problém a scriptelgetéssel az az, hogy az OS felépítése és működtetése nem lesz világos az user számára. Ha valami elqrodik, - ami ugye előfordul, egy kezdő esetében nagyobb eséllyel is - akkor meg kéne javítani. Javítás helyett meg rebootolgatás megy és ha az sem segít elő a telepítőlemez és friss install. (ez is ismerős, ugye?
) -
rii
nagyúr
amit F34R írt, azon megprószálok elindulni .-)
(#3194) Istju:
nekem kva-ra nem megy az angol ,-D
annó felszenvedtem 2003-ban egy debian-t, itt a PH!-n segítettek át mindenen.
sound, vga, net, xwindow, lilomeg előtte is telepítettünk redhat-ot, debiant, ...
meg mégelőtte feltoltam egy sun solaris-t a MMX 200 MHz-s gépre 98-ban
meg a nagygépen hackintosh van ... egyszerűnek tűnik ... most már, de két hónap volt asszem ... ,-D és ott is végig persze a PH!-tól függtem ...csak menni fog tán ez is .-((((
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB