- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
#include "/home/f34r/.colors/garbeam"
# jel azt jelenti, hogy ez a sor csak megjegyzés, és nem kell végrehajtani, nem?Nem ez tökéletes úgy ahogy van, ha nem lenne előtte a # akkor hibát ír ki miután lefut.
Néhány napja beírtam egy változatot a billentyűzet beállításhoz, amit pl. a 10-evdev.conf-ba lehet beírni. Próbáld ki azzal.
Illetve itt a wiki, ezen szintakika alapján írd át a setxbmap sorodat.ahogy leírtad nekem nem megy , van ott több evdev-hez kapcsolódó beállítás azokat töröljem és csak azt amit írtál azt hagyjam benne ? illetve xinitrc-be kell valamit írnom ? .
-
chab7
addikt
Ja, ezt már akartam kérdezni, hogy nekem pl. nincs is xorg.conf fájlom amit mindenfelé olvasgatok, abba kell ezt-azt írni (és anno jól meg is szívatott mikor még a Linuxszal ismerkedtem). Viszont az xorg.conf.d mappában levő fájlokban levő dolgok szerint működnek a dolgok.
Jól értelmezem, hogy vagy az egyik vagy a másik kell?Gondolom a wikiből ez tartozik a kérdésemhez:
Xorg can be configured via /etc/X11/xorg.conf or /etc/xorg.conf and configuration files located in /etc/X11/xorg.conf.d/. Arch supplies default configuration files in /etc/X11/xorg.conf.d, and no extra configuration is necessary for most setups.
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Látásjavító szemműtét
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB