Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Minden további nélkül használom én is, ha lehet. Na, de ha nem működik, akkor hiába az akarat. Nem én döntöm össze a x.org-ot. Nehogy azt mond, hogy ne nézzek flash tartalmat és akkor nem lesz baj.
A frissítésig nem volt gond a Manjaróval, dícsértem agyba-főbe. Ugyen nem kell rendszeradminisztrátornak lennem, hogy Linuxot használjak. Vagy mégis igaz a pletya, hogy annak kell lenni, hogy tudjam használni? Jó, hogy nem már én vagyok a hibás, hogy a frissítés összeborítja a DE-t és a laptopom elemeivel hiba generálódik. Az is egészen biztos, hogy ez nem disztribúció függő, mert mint azt már sokszor írtam, az Ubuntu 14.04 LTS ugyan ezt csinálja, míg a korábbi 13.10 atom stabilan működött. Az lesz, hogy teszek fel egy olyan disztrót, aminél elkerülhető a frissítés és nem fogom frissíteni. Szarok a biztonságra, meg, hogy ezzel másokat is veszélyeztetek, lényeg, hogy működjön.A segítséget meg mindig megköszöntem, ha nem is azonnal de utólag mindeképpen. Tényleg nagyon jó kis csapat, de az instabilitást ez nem oldja meg. Egy csomó időm elmegy arra, hogy operációs rendszer legyen a laptopomon, miközben ott a Windows (ami gyárilag van a laptophoz) és az valóban és üzembiztosan működik.
Most a Fedorával is megakadtam, mert közben rájöttem, hogy fogalmam nincs itt hogyan kell beállítani a drm-et.
Hosztnév: localhost.localdomain <- remélem nem baj, ha ide nem írok semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB