- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy Arch alatt buffering-gel leáll Strawberry-ben a Tidal stream lejátszás? Merre induljak el a kutakodásban?
A hétvégén már megpróbáltam mindent de nem jutottam eredményre:
Első körben a DNS kiszolgálóra gyanakodtam (NextDNS) de miután átálltam Cloudflare-re, a probléma nem szűnt meg, pár perc után Buffering-el ugyanúgy megállt a lejátszás.Jó, gondoltam akkor nem tetszik neki a fapados systemd network megoldásom ezért felraktam a NetworkManager-t erre nem jó, buffereing.. buffering... :/
Itt már kicsit ideges voltam de van annyira fontos ez a dolog, hogy visszatérjek Pipewire-röl Alsa-ra. Pikk-pakk meg is voltam DE! nem nyert, így is megáll buffering-gel a lejátszás.
Tartok egy teszt SSD-t a gépben (pont az ilyen helyzetek miatt) így kapásból 4 operációs rendszer alatt is teszteltem: Windows, Manjaro, Ubuntu, Garuda (mind Xorg alapokon ezzel is kizárva a Sway-t) és nagy meglepetésemre mindenhol folyamatos, akadásmentes volt a lejátszás. (Windows alatt Strawberry-n kívül a hivatalos Tidal kliensben is rendben ment a lejátszás)
Természeten szétnéztem a különböző szakmai portálokon, de sajnos nem találtam semmi érdemleges infót sem az Arch Wikiben, sem pedig a fórumokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest