- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Magisk
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
growler
üzenetére
Szerintem nem éri meg debian csomagokat feltaknyolni, ha elérhető az aur-ban azt kell választani, ha nem elég friss az aur által buildelt csomag át lehet írni a PKGBUILD-ban a deb csomag elérési útját verziószámát stb, és akkor a frissebbet is lebuildeli és felrakja.
Én a chromium vaapi ubuntus ppa változatát taknyoltam fel hasonló módon kézzel ahogy frawly írta, a youtube vga gyorsítás ment vele, de a felrakás módja szétcseszte a jogokat a rendszerkönyvtárakban így más programok hibásan kezdtek működni
végül rendszer reinstallal sikerült rendbehozni, szóval aki nem ért nagyon az unix jogokhoz az ne nagyon taknyoljon fel manuálisan más disztróhoz való csomagokat, akár nagy szívás is lehet belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
végül rendszer reinstallal sikerült rendbehozni, szóval aki nem ért nagyon az unix jogokhoz az ne nagyon taknyoljon fel manuálisan más disztróhoz való csomagokat, akár nagy szívás is lehet belőle.
BoB