Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Újabb változás. Az
/etc/fuse.conf-ot visszaállítottam eredetire, kikommenteltem auser_allow_othersort.
A home-ban csináltam egy Telefon nevű könyvtárat. Úgy értelmeztem a jmtpfs nyűgjét, hogy nem talál vagy nem tud oda csatolni, ahogy kiadtam a parancsot.
Majd így próbálkoztam:jmtpfs /home/archlabs/Telefon/
Így már megjelent a Thunar-ban a Telefon csatolási pont és azon belül a Belső tárhely és lehet mozgatni a fájlokat.
Hogyan lehetne ezt automatizálni, hogy minden rádugáskor ez a folymat lefusson?
Próbálkoztam volna a Lemezek alkalmazással, hogy abban beállítani, mint ha egy lemezt akarnék fixálni az fstab-ban csak ne rendszer indításkor. Ott nem jelenik meg ez az eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB