- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Ezek fent voltak már mert még a gparted telepítésekor láttam opcionálisnak jelölve és feltettem őket. De sajna ugye ezekkel is szürke a cimke rész.
Keresgélek a neten de egyelőre az e2label parancssort találtam meg ami sajna csak ext partíciókkal jó. És ezt is találtam [link] miszerint a fat32 csak csupa nagybetűs cimkét kezel
De hát gyárilag "My Passport" volt a cimke, ami nem csupa nagybetű. Szóval az a topic is hülyeség.
Én a Linuxban ezt az egyet sajnálom csak. Hogy ilyen piti apróságokhoz is órákat kell kutatni. Azért jó lenne, ha legalább az ilyen mindennapos dolgok meglennének egy helyen, vagy legalábbis fél óra kutatómunkával.
De feladni nem adom fel, viszont az ilyen dolgai miatt a Linux nálam csak második helyen van az oprendszer ranglétrán - úgy hogy első helyezés nincs kiosztva

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BoB