Hirdetés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Érdekesség képen felraktam a Manjaro-LXQT. Nagyon pöpec egy rendszer. Kellemesen gyors (lévén openboxra épül), és szerintem egész jól összerakták.
Beconfigoltam és átmásoltam a arch-omról az openbox beállításait. Most van egy tök ugyanúgy kinéző rendszerem, csak pár beállítást kellemesebbé tette a manjaro beállításkezelője... Erőssen gondolkodóba estem., már csak a következők miatt is:Nálam tapasztaltabbak remélem meg tudják magyarázni a következő dolgot:
Adott egy gép, 2 partícióval .
Egyiken Arch, a másikon Manjaro-LXQT.
Minden olyat feltettem az LXQT-re, ami az Archomon installálva van, és az összes configfilet is átmásoltam.
systemctl list-unit-files szerint az LXQT pár dologgal több service-t indít (pl modemmanager).mégis az arch kb kb 1.30, az LXQT kb 1.00 alatt.
Arch:
Manjaro-LXQT:
Ha jól emlékszem annó az arch is gyorsabb volt de nem ennyire.
Az is biztos, hogy én felraktam amit fel kell, de "optimalizálást" nyilván én nem csináltam, ellenben a manjaros fiúk biztos.. Vagy lehet ilyen optimalizálást csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB