Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem lehetett megállapítani, hogy a telepítés mely részénél történt a hiba, a terminal ablakban nem jelent meg a kiírt sor vége és menteni se tudtam sehogy a kiírásokat.

Az Arch telepítéséhez én még nokedli vagyok, néztem régebben azt a scriptedet is meg más itteni Archos ft. leírását is, de annyit nem foglalkozom a Linux mélységeivel, hogy ne számítsak nagyon abszolút kezdőnek, ha Arch telepítésről van szó!
Ez nem álszerénység, egyszerűen hétközben nem tudok foglalkozni vel annyit, amennyit szeretnék. Azért 7végén lehet, hogy teszek egy próbát, de ez itt a topicon úgyis észlelhető lesz, bár pozitív lenne a megjelenése. 
Ja, magamban beszélek. Nincs vita!

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez nem álszerénység, egyszerűen hétközben nem tudok foglalkozni vel annyit, amennyit szeretnék. Azért 7végén lehet, hogy teszek egy próbát, de ez itt a topicon úgyis észlelhető lesz, bár pozitív lenne a megjelenése.