Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Ok, de semmire sem megyünk ezzel az infóval mert nem tudjuk a telepítés melyik részénél van a hiba.

Szedd le az Arch telepítőt, és tedd fel a KDE-s rendszert a scriptemmel (logout blogomban megtalálod)

Ez teljes KDE rendszert tesz fel. Előre legyen megcsinálva a partíció root -nak, meg legyen net. Ennyi kell.

Vagy próbáld meg kézzel feltenni a wiki szerint. Telepítőm ekkor is jól jöhet, a packages fájl tartalmazza azokat a csomagokat amiket használok. Ez egy teljes rendszer lesz. Ha csak azt tennéd fel:

pacman -S $(< packages)

Ez már reboot után.

(#2161) ubyegon2: most magadban beszélsz? :DDD

Nem lehetett megállapítani, hogy a telepítés mely részénél történt a hiba, a terminal ablakban nem jelent meg a kiírt sor vége és menteni se tudtam sehogy a kiírásokat. :U

Az Arch telepítéséhez én még nokedli vagyok, néztem régebben azt a scriptedet is meg más itteni Archos ft. leírását is, de annyit nem foglalkozom a Linux mélységeivel, hogy ne számítsak nagyon abszolút kezdőnek, ha Arch telepítésről van szó! :) Ez nem álszerénység, egyszerűen hétközben nem tudok foglalkozni vel annyit, amennyit szeretnék. Azért 7végén lehet, hogy teszek egy próbát, de ez itt a topicon úgyis észlelhető lesz, bár pozitív lenne a megjelenése. :Y

Ja, magamban beszélek. Nincs vita! :D

Új hozzászólás Aktív témák