Hirdetés
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem lehetett megállapítani, hogy a telepítés mely részénél történt a hiba, a terminal ablakban nem jelent meg a kiírt sor vége és menteni se tudtam sehogy a kiírásokat.

Az Arch telepítéséhez én még nokedli vagyok, néztem régebben azt a scriptedet is meg más itteni Archos ft. leírását is, de annyit nem foglalkozom a Linux mélységeivel, hogy ne számítsak nagyon abszolút kezdőnek, ha Arch telepítésről van szó!
Ez nem álszerénység, egyszerűen hétközben nem tudok foglalkozni vel annyit, amennyit szeretnék. Azért 7végén lehet, hogy teszek egy próbát, de ez itt a topicon úgyis észlelhető lesz, bár pozitív lenne a megjelenése. 
Ja, magamban beszélek. Nincs vita!

Új hozzászólás Aktív témák
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- A Pokémon fejlesztője nyáron hozza a Beast of Reincarnationt
- SSD kibeszélő
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez nem álszerénység, egyszerűen hétközben nem tudok foglalkozni vel annyit, amennyit szeretnék. Azért 7végén lehet, hogy teszek egy próbát, de ez itt a topicon úgyis észlelhető lesz, bár pozitív lenne a megjelenése.