- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Nekem az Openbox is tetszene, de macerás felépíteni. Jó ez a Gome nekem, a vas is elbírja bőven. Nekem nagyon tetszik, hogy minden ömlesztve egy helyen van benne, de nagyok az ikonok. Kicsit az Andoridra (na jó, nagyon) emlékeztet. Sokat használom tableten és hozzászoktam. Amit gyakran használok, azt kidobom Dash-ra. Igazából Dash-ról használok mindent, az 'Alkalmazások Megjelenítése' menübe csak akkor lépek, ha valamit mókolok a beállításokban. Szóval, szinte soha.
Szerintem ne keresgess, a Manjaro a legjobb. Azt mondtam, hogy az Arch-ot teszem fel, ha bekrepál a jelenlegi rendszer. Kicsit elgondolkodtatott a fenti eszmecsere a frissítésről. Nem nagyon szeretnék frissítésekkel macerálni naponta... ha az Arch-on szükséges, akkor a Manjaro fog visszamenni minimal installból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gitáros topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB