-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Nekem az Openbox is tetszene, de macerás felépíteni. Jó ez a Gome nekem, a vas is elbírja bőven. Nekem nagyon tetszik, hogy minden ömlesztve egy helyen van benne, de nagyok az ikonok. Kicsit az Andoridra (na jó, nagyon) emlékeztet. Sokat használom tableten és hozzászoktam. Amit gyakran használok, azt kidobom Dash-ra. Igazából Dash-ról használok mindent, az 'Alkalmazások Megjelenítése' menübe csak akkor lépek, ha valamit mókolok a beállításokban. Szóval, szinte soha.
Szerintem ne keresgess, a Manjaro a legjobb. Azt mondtam, hogy az Arch-ot teszem fel, ha bekrepál a jelenlegi rendszer. Kicsit elgondolkodtatott a fenti eszmecsere a frissítésről. Nem nagyon szeretnék frissítésekkel macerálni naponta... ha az Arch-on szükséges, akkor a Manjaro fog visszamenni minimal installból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Formula-1
- Diabetes - Cukorbetegség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
- Nintendo Switch Lite
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB