Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Nem baj, bármennyi időbe is telik, tetszik a dolog. Azzal tisztában vagyok, hogy nem fogok tudni mindent feltenni ami szükséges, első nekifutásra. Így volt ez a régi szép időkben is... Majd, ha kell valami, akkor úgy is szólni fog.
Még valami Gnome alternatíván gondolkodom, de nehéz. Nekem az ismert bug miatt kell, hogy kézzel állíthassak a CPU ventilátorok sebességén. Ilyen kiegészítő van a Gnome-hoz, de máshol nem láttam. Az openbox tetszene, de azt használhatóvá tenni ránézésre nehezebb, mint feltenni magát az Arch-ot. Az xfce lenne az alternatíva, ha a ventilátor-problémát lehetne orvosolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest