Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Macrodroid
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Azt pontosan értem, hogy melyik parancs mit csinált. Az is feltűnt, hogy nem grub ment fel. Eddig csak azt használtam és ezen okból inkább azt preferálom. Ha a rendszer felmegy és van grafikus felület, akkor már sínen vagyok. Úgy látom, hogy itt az a poén, hogy mindent megcsinálni még fapadon és az újraindítás után már csak az apró tökölődések maradnak.
Igazából. ugyan ennyi idő alatt én visszaveszem a szükségtelen csomagokat és majdnem ugyan ott vagyok. Ha eljön az idő, akkor majd felmegy az Antergos. Ha fel is tudnám tenni az Arch-ot, akkor sem éri meg a tökölődés, gyorsabb a másik út. Pontosan az tetszik a Linuxban, hogy olyan gyorsan fel lehet dobni.Egyenlőre a Manjaro nagyon stabil, nem látom okát lecserélni. Csak akkor fagy le az egész rendszer, ha elfelejtem visszaállítani a dpm-et 'high' profile-a. Mocskosul idegesítő, de megértem. Ha nincs driver, akkor nincs... még így is jobb mint a Winfos.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Jövedelem
- VR topik
- LG LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Napelem
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB