Hirdetés
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Azt pontosan értem, hogy melyik parancs mit csinált. Az is feltűnt, hogy nem grub ment fel. Eddig csak azt használtam és ezen okból inkább azt preferálom. Ha a rendszer felmegy és van grafikus felület, akkor már sínen vagyok. Úgy látom, hogy itt az a poén, hogy mindent megcsinálni még fapadon és az újraindítás után már csak az apró tökölődések maradnak.
Igazából. ugyan ennyi idő alatt én visszaveszem a szükségtelen csomagokat és majdnem ugyan ott vagyok. Ha eljön az idő, akkor majd felmegy az Antergos. Ha fel is tudnám tenni az Arch-ot, akkor sem éri meg a tökölődés, gyorsabb a másik út. Pontosan az tetszik a Linuxban, hogy olyan gyorsan fel lehet dobni.Egyenlőre a Manjaro nagyon stabil, nem látom okát lecserélni. Csak akkor fagy le az egész rendszer, ha elfelejtem visszaállítani a dpm-et 'high' profile-a. Mocskosul idegesítő, de megértem. Ha nincs driver, akkor nincs... még így is jobb mint a Winfos.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amatőr csillagászat
- PlayStation 5
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB