- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Teljesen jó a leírás. Én meg amondó vagyok, hogy akinek nincs annyi "előképzettsége", hogy ne csak olvasson és pötyögjön, az ne is fogjon még hozzá.
Én a Te leírásodat követtem. (jó .. pár dolgot elhagytam és megváltoztattam
) A 4. próbálkozásra (elsőre sikerült a VirtualBoxra, csak gyakorolni akartam), már SLIM-met fel és a yaourt is simán feltehető a saját oldala alapján.
Már elsőre is csak GRUB ot raktam fel az archwiki szerint.A legtöbbet a neteléréssel szenvedtem, de most már azt is értem.. csak mire legközelebb felrakom újra akkorra elfelejtem a felét

Szóval szerintem használható, csak tényleg érteni kell mit miért teszel.. (ahogy bob.zxr is mondja), erre lenne való a virtuális gép.. Ha valami nem jó letörlöd és elölről kezded.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) A 4. próbálkozásra (elsőre sikerült a VirtualBoxra, csak gyakorolni akartam), már SLIM-met fel és a yaourt is simán feltehető a saját oldala alapján.
BoB