Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Teljesen jó a leírás. Én meg amondó vagyok, hogy akinek nincs annyi "előképzettsége", hogy ne csak olvasson és pötyögjön, az ne is fogjon még hozzá.
Én a Te leírásodat követtem. (jó .. pár dolgot elhagytam és megváltoztattam
) A 4. próbálkozásra (elsőre sikerült a VirtualBoxra, csak gyakorolni akartam), már SLIM-met fel és a yaourt is simán feltehető a saját oldala alapján.
Már elsőre is csak GRUB ot raktam fel az archwiki szerint.A legtöbbet a neteléréssel szenvedtem, de most már azt is értem.. csak mire legközelebb felrakom újra akkorra elfelejtem a felét

Szóval szerintem használható, csak tényleg érteni kell mit miért teszel.. (ahogy bob.zxr is mondja), erre lenne való a virtuális gép.. Ha valami nem jó letörlöd és elölről kezded.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Konteó topic
- VGA kibeszélő offtopik
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Asus VivoBook W11 Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) A 4. próbálkozásra (elsőre sikerült a VirtualBoxra, csak gyakorolni akartam), már SLIM-met fel és a yaourt is simán feltehető a saját oldala alapján.
BoB