Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Irigyellek, nekem kepeszt a ventillátor ilyen hőfok mellett is. Pedig már találtam Vaio Fan controllert is a repóban. Lassan el kellene vele ballagnom egy szervízbe, kitakaríttatni. Még soha nem volt...

Más:
    Éppen az xfce verziót próbálgatom élesben. Hát, nem nagyon győzött meg. Ez a Whisker menü nagyon gyenge, nehéz benne megtalálni a dolgokat, nem áll kézre. Az ablakok mozgatásakor, az ablak széle csíkozódik, ilyen nincs Gnome alatt. Olyan, mintha lassú lenne a kép frisstés. Érdekes, azt hittem a Gome sokkal erőforrás igényesebb.
    Szóval, megy vissza a jó öreg Gnome. Egyszerű és nagyszerű...

XFCE gyarilag tenyleg egy rakas sz@r. A v-sync hianya nekem is az agyamra ment.

Megoldas:

- ha nv kartyad van akkor csak es kizarolag a free drivert szabad feltenni. (a hozza szukseges KMS beallitast a wikiben megtalalod)
    - telepites utan kapasbol felkell tenni a comptont. Ehhez segitseget ITT talalsz. En is ez alapjan csinaltam,franko lett.

En az elmult 1 honapban 4X huztam ujra az Archot,legutobb epp tegnap es ezt most brutalisan eltalaltam.
    Volt mar idom kitapasztalni,hogy mit mivel szabad kombinalni,hogy franko legyen minden. Compiz-t olvastam meg sok helyen,hogy azt kell felrakni de az baromsag. Vagy van V-Sync de akkor laggol vagy forditva. :D Compton sokkal jobb. AUR-bol tudod amugy telepiteni.

Ami meg erdekes,hogy a compton telepitesevel nem csak a desktop V-Sync tert magahoz de a videok is megjavultak. :Y

Új hozzászólás Aktív témák