Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Yettel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
feltettem most a chromiumot viszont van egy olyan problemam hogy nincsenek "öäå" betuk. igazabol mintha a legutobbi frissites utan tuntek volna el ezek a betuk. itt chromiumba a karakterek helyett ;'[ jelek vannak X-en terminalban meg ??? jelek. erdekes mert pl firefoxban vagy mashol a rendszeren rendesen megjelennek a "öäå" betuk es ha mondjuk nyitok egy uj "most nem jut eszembe a neve de tty ctrl+alt+Fx" akkor ott is rendesen megjelennek ezek a karakterek. amikor feltelepitettem archot akkor beallitottam szepen svedre a billt jo is volt mostanaig. otlet? chromium lehet a ludas vagy valami mas? ha chromium hogyan tudom ezt jelenteni? mondjuk nekem fura hogy lxteminalnal is csak ???jelek jelennek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vicces képek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Le Mans Ultimate
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB