- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
Xmodule #1989 üzenetére
NTFS-3G nem működik OS X alatt?
(#1990) Hiperwolf: Azt végül nem tudtam hogy hogy melyik része megy és melyik nem. Evdev-ben állítom midig is a billentyűzetet, sose volt vele gondom. Most megnéztem nekem is n/a-t ír, de tökéletesen működik (rendszer beállításaim megtalálod blogouton).
-
Rimuru
veterán
válasz
Xmodule #1985 üzenetére
exFAT jó lehet, viszont én szerintem NTFS-t adnék neki (gondolom OS X is tudja kezelni).
Istju: Én az LTS kernelt használom, 3.15 az bugos, remélem 3.16 jó lesz.
Amúgy meg most is nagy változtatások vannak.
-
BoB
Topikgazda
válasz
Xmodule #1462 üzenetére
Ja, megzavart az ékezet hiány. Nem tudom, sosem próbáltam az archbang-et, azt sem tudom hogy a "motorháztető alatt" mennyire távolodtak el Arch-tól.
Az biztos hogy openbox-al telepíted az Antergos-t kinézetre, használatban látszólag nem lesz nagy különbség.
Decepticon: az biztos hogy van egy saját repójuk is pluszban, de amúgy Arch-ét használja. Szal nem "totál" az, de nincsenek olyan nagyobbmértékű változtatások mint Manjaro esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest