- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Azért ennyire nem gáz a masina. Teljesen minimalista DE-t nem akarok. Tök jól, fürgén fut a fentebb írt disztró is, sőt Mint 16 cinnamonnal is meglepően jól, akadás mentesen szaladt.
Gnome3, unity, KDE amik már megfogják, bár kapitány szerint 1Gb RAM elég a KDE-nek is csak nekem túl csillivilli.
User friendly vonalat próbálgatom csak, fedora, opensuse, mageia amit majd alkalom adtán még ki akarok próbálni. Ma néztem még lubuntut lxde miatt, de sokat nem volt a gépen Manjaro jobb
. *buntu vonal valamiért nem szimpatikus, Mint (tudom, hogy buntu fork) tök jó, de uncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik
- World of Tanks - MMO
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. *buntu vonal valamiért nem szimpatikus, Mint (tudom, hogy buntu fork) tök jó, de uncsi.
BoB