Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN
    veterán

Valahogy én azt érzem, hogy okkal vannak dolgok... 2 hete senki nem lőtt rám, ma egymás után 2 körben, a harmadikban Stellán pedig olyan arc-helyzetet teremtett, ami esélyt se adott... :U Lényegében indok nélkül. Tegnap is toltam, hullát se lootoltam, mert amúgyse volt, de volt kör, hogy stellán 4-be is belenéztem szünetben, nem hatott semmire.
    Mintha a játék "tesztelne" ilyenkor, úgy érzem. Végülis ez is lehet AI... A stella végén Alt+F4 volt... :UCigiszünet, sör(alkoholmentest iszok csak már), de csak visszamentem, összeraktam a loadit, és azóta megfordult, az első stella körömben lett 3 bp, kevés arc, jó arcok. Pedig 10 perc telt el...
    Utána is semmi, sőt az utolsó bunkeres kör kb. elégtétel volt mindenre, de előtte is jók voltak az éjszakai spaceport runok(sajna nem bp-ben...) :B
    Elvileg mondjuk lehetett az is, hogy az usákoknál reggel... de még mindig nem igazodok el, pontosan hogy jön ki egy bemenetel, van, hogy full kör, de nincs szinte senki, azt lootolok, amit akarok, van, hogy 17 perc, láthatóan mindenki lootol kb. mindent, mert volt már egy hullám, minden fontos üresre pucolva, és mindenfelé raiderek futkosnak.

Valami erre is jöhetne. Gáz, hogy pl. stellán már a 25.percben bedobás is semmit ér. Minden 5. kör kezdődik elölről. De akkoris lehet rossz a spawn, más mapon is, ha kirak a francba.
    Lehetne valami loot határ vagy ilyesmi, mikor inkább "elengedik" a bespawnolást... fő gond ugye a gearesek, mert azzal ki kell jutni.
    +minimum elvenni a safety slotot az üresből. A free-re meg időkorlát, mint a tarkiban a scavra van. Hisz a lényeg, hogy bevigye az ember, amije van. Főleg mások miatt. Sok az üres hulla, sőt szerintem "iparág" az üres stella kör, rohanás, első bp/lila safety, respawn. Engem nem visz rá a lélek, pedig biztosan lehetne sokkal több bp-m. Na ezért se fogok most resetelni. Most másodikra tartok ott, hogy be tudok élvezetből menni, van lehetőségem(bp, feltolt asztalok) kb. minden helyzetet megoldani/ha cumi, nem izgat(patkány más persze, attól sajnálom), 1 perc alatt összekattintgatom a kövi kört. Stash kimaxolva. Lvl 43. most, épp most lett meg a breach, mert másra is raktam. :R
    Viszont a hangulat elvisz mindent. Nincs kényszer, megyek csatangolni, ha olyan a spawn, nincs rohanás, és általában 5 percen belüli időnél jövök ki, ha úton az exit, még amit tudok, lelövöldözgetek, gyakorlás+help, ha más is jön. Sőt, kivárom az 1 percet is nyitott exittel, ki tudja, hátha valakinek jól jön. :R

Új hozzászólás Aktív témák