- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- SIM csere utáni probléma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
AMD Power #1901 üzenetére
Indulnak a bajok...(persze egyben irtó büszke is vagyok a mozgására)
Asszony most írt, hogy kimászott a bébikompból a gyerek...
Eddig az az egy "biztos pontunk" volt,,ha volt egy 5 mp-es dolgunk....beraktuk, és tudtuk hogy nem fog leesni, betörni a fejét, etc,,etc,,,ez most megszűnt...Igen a következetesség fontos,,,szerintem abból nálunk sincs hiány szerencsére...
És próbálunk neki nagyon sokat beszélni, hogy minél előbb értse, amit mondunk,,
Azt ,hogy "nem szabad, gyere el onnan" már érti,,,persze előfordul hogy lesz@rja...
De olyankor próbáljuk elterelni a figyelmét, vagy végső esetben elhozni az adott helyről...
Anyáméknak is mondtam (előfordul hogy vigyáznak rá) hogy ha olyasmit csinál, ne egyből ugorjanak oda, és szó nélkül hozzák el "onnan", hanem mondják neki mit csináljon,,,mert ha nem beszélnek hozzá,,,később fogja megtanulni....Először ez is furcsa volt,,, hogy "mindent",de szinte tényleg mindent mondok neki mi történik a környezetünkben...(ez felnőttként agyrém,,,) de hiszem, hogy ezzel jót teszek,és hamarabb fejlődik,,,,
-
Ghoosty
őstag
válasz
AMD Power #1901 üzenetére
Én eddig 8 gyerekből tudok kiindulni.(ebből csak 1 saját, a másik még csak tolat) Ahol megvolt az odafigyelés és a határozottság, hogy mit szabad és mit nem, ott nem volt szétpakolás. Persze próbálkozások mindig voltak ezért a törékenyt mi is mindig elpakoltuk, de direkt hagytunk olyan dolgokat, amit szabad pakolni. Így soha nem volt ebből gond. Néha persze rá kellett szólni, meg volt, hogy rácsaptunk a kezére, de hamar megtanulta, mert sikerült következetesnek lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Formula-1
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Synology NAS
- Konteó topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest