- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Goose-T #8933 üzenetére
én nem hiszek az agglomerációban, nagyon speciálisnak kell ahhoz lenni az elérhetőségének (vagy nagyon speciális élethelyzetnek kell lenni) hogy élhetőnek higgyem.
ismerősék élnek dunaharaszti közelében, szeretik, meg is oldják, ők az élő példa, hogy lehet csinálni, de én nem vágnék még bele.
viszont kőbányára sem mennék, a jót könnyű megszokni, és a nyugodt, csendes környezet, meg hogy bármikor nyugodtan sétálok az utcán, meg hogy nem lehet kiosztani 150-200 év szigorítottat a helyi érdekű buszon/trolin nekem nagyon sokat ér.
@Dr.Zoo: alapból kettővel terveztünk, akkor amikor ott voltunk ahol most Ti, mi sem gondolkodtunk másodikban, most már el tudnám képzelni, most egy nagyon jó időszak van.
@hdman: igen, nézegetni is kellene, meg képbe kerülni, szükséges lenne, de valahogy erre már nem jut stamina akárhogy is. nyilván a gyerek miatti leterheltség is, nyilván lehetnének rendezettebbek is a dolgaink (szerintem ezt itt senkinek nem kell magyarázni, hogy mi kopik a legjobban ilyen terhelés mellett), nyilván le kellene ülni beszélgetni hogy akkor mit is akarunk 3-6-12 hónap 2-5-10 év távlatban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mini PC
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- gerner1
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest