Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
TechMagneTic #17 üzenetére
121 dollár...szállítás + 0.21$
-
vendingo
veterán
válasz
TechMagneTic #15 üzenetére
Aliexpress. Évek óta kapható a sima ink palm 5.
-
TechMagneTic
tag
A hír olvasása közben gondoltam lesz egy 120-140 dolláros ára... aztán neztem nagyot.. az ötlet tetszik.. de ebből az összegből egy frankó Kindle simán kijön... szóval ebből is eladnak 120 db-ot és kész.... sajnálom. Élnék egy ilyen mini olvasót max. 100 dollár körül.. többet nem ér.
-
Postas99
senior tag
válasz
forumpista #12 üzenetére
Ebay.. ott érdemes szétnézni. Nem mai darab de mindegyik teszi a dolgát.
És már az a modell is érintő képernyős volt amikor megjelent. És itt továbbra is E-INK-ről beszélünk.
DE most néztem van bontatlan csomagolású is olcsón -
Postas99
senior tag
válasz
Fritz Teufel #10 üzenetére
Ugye az megvan hogy a betűméret állítható az E-book-oknál? Itt is működik. Nekem van ilyenem és imádom.
-
Postas99
senior tag
Ez a gyártó mindig fel akarja találni a spanyolviaszt... azt sosem sikerül
Kobo Mini eReader - 5" Screen 12e Ft. Nyertem. A tárhely 2Gb , van benne wifi sudoku, 1-2 apróság. Olvasni tökéletes
-
clon
senior tag
A "kameraszigetek" jelentős méretnövekedése betett az igazán használható e-ink telefontokoknak, amiket a telefonról lehetett vezérelni (nem színes) könyvolvasásra.
És igen, az e-ink való könyvolvasásra nem pedig a villogó kijelző akármilyen 120 Hz képfrissítésű akkor is fárasztja a szemet - egy másodlagos e-ink meg töredékét fogyasztja mint a bármilyen mobil kijelző. -
janeszgol
félisten
Ahogy írtátok már, vannak jobb ajánlatok ennél.
-
jbcs
tag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Nekem Kindle Voyage van 4Gb tárhellyel, eddig a fele van teli. Terjedelmes pdf.-et úgy sem ezen nyit meg az ember.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Meg még a szemednek is tettél egy kis szívességet ;-)
Én csak a kijelző méretével lőttem alá, a 10" környéke lenne az, ami igazán helyettesít egy könyvet. -
Sz.L.
aktív tag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
"Én pont azért vettem egy viszonylag egyszerű PocketBookot pár éve, hogy az olvasásra lehessen koncentrálni és ne vonja egy a figyelmemet mindenféle netes baromság."
Így jogos és megértem.
-
bollokcs80
Korrektor
Olvasáshoz 6-7" is bőven jó. Szerintem a 64 GB tárhely is overkill, 8 bőven elég. Netes dolgokból is max a felhős tárhely elérésnek van értelme. Én pont azért vettem egy viszonylag egyszerű PocketBookot pár éve, hogy az olvasásra lehessen koncentrálni és ne vonja egy a figyelmemet mindenféle netes baromság. Az árát picit én is sokallom.
-
Sz.L.
aktív tag
Mivel jobb egy ilyen kis kijelzős olvasó, mint egy mobiltelefon?
(10" körül már látom értelmét.) -
Fritz Teufel
addikt
Csak a példa kedvéért, az Amazonon egy PocketBook Touch HD 3, 6ʺ-is kijelzővel, IPX8 minősítéssel 139 USD. Annak a mérete, már elég alsó határértékes szerintem és jóval olcsóbb. A Store meg teljesen felesleges szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Moaan inkPalm 5 Pro telefonméretben kínál háttérvilágítással e-ink kijelzőt.
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest