Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz K1nG HuNp #255 üzenetére
A 2. évad forgatását októberben folytatták. (márciusban leálltak a járvány miatt)
Szerintem leghamarabb év közepén tér vissza, rosszabb esetben év végén.
Az Apple TV+ sorozatok közül ez várom a legjobban.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
aktív tag
Számomra is érdekes, hogy a tavaly novemberben debutáló sorozatok 2. évada sincs még promózva sem.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
aktív tag
Én Wikit szoktam nézegetni: [link]
-
aktív tag
Jövő héten csak a See-nek lesz vége, a Mankindnak és a Morning Shownak még lesz 2 része. (azoknál 10 rész az évad, See-nél 8)
Wiki szerint kb. 25 sorozatot rendeltek be, én is kiváncsi vagyok mit alkotnak jövőre. (plusz a most futó "nagy" sorozatoknál is lesz 2. évad: Mankind, See, Morning Show, Servant, Dickinson)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest