Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs megállás akkuméretben
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Huh, jó kis hozzászólás :)
Menjünk sorban:
1. Kérdezed, hogy minden lejátszóban megy-e: igen, mind az asztali mind pedig a számítógépes lejátszókon megy. Két asztali és három számítógépes lejátszóban próbáltuk. Mindegyiken nagyon darabos és rossz minőségű a kép.
2. A DVD egy írt lemezen van, eredeti nincs, mivel ez egy kirándulás dokumentációja amit a szervező cég készített és írt meg a résztvevőknek akik megvették.
3. Darabos a kép, ha nehezen lejátszható: erre gondoltam én is, ezért aztán úgyis megpróbáltam, hogy legrabbeltem a DVD-t és HDDről játszottam le. Úgy is fos volt a minőség.
4. A tulaj megesküdött és én hiszek neki, hogy látta ezt a DVD példányt ''lejátszódni'' jó minőségben. Igaz az még Új-Zélandon volt ahol az egész dolog történt.
Én 99%-ban biztos vagyok benne, hogy az a gond, hogy APPLE gépen lett írva és ezt nem viszi akármi.
Ha vki tudna segíteni még jó lenne. Thx.
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest