- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beeerka
aktív tag
válasz
sasa134 #2941 üzenetére
Üdv!
Tényleg jobban jársz egy macbookal mint az ibookal ilyen felhasználásnál.
Youtube minden gépen halál, mert nincs rendes falsh osx-re. HD-t le fog játszani neked a gép, erre ki kell próbálni több progit, de ha jól emlékszem akkor a Plex volt a legjobb.
Én ibook-ról váltottam át az inteles világba, hát azért elég nagy a különbség.
1GB rammal leopard szenvedés lesz, kell neki a 2gb.
Viszont érdemes vadászni neten, régebbi pro-k is elég kedvező áron mennek mostanság. -
asysoft
aktív tag
válasz
sasa134 #2941 üzenetére
Youtube HD videókhoz brutális gép kell, legalábbis OSX alatt biztosan... Nekem 2.16 GHz-s Core2Duo-s MacBookomon is szaggatott.
BoGyesz_24: ha jól tudom, neked is 2010-es 13" MBP-d van. Sleepből jövő gép neked is hosszú másodpercekig strandlabdázik, vagy ezt esetleg a boltban beszereltetett HDD okozza?
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
sasa134 #2938 üzenetére
Nekem egy G4-es Mac Minim van 1GB memoriaval. Amikor megvettem a Tiger volt rajta, az teljesen hasznalhato sebesseggel futott, de valtanom kellett Leopard-ra. Ez utobbi is teljesen hasznalhato netezesre, bar HD filmekkel sosem probaltam, azt nem tudom. A Cocoa+XCode parost hasznaltam rajta fejlesztesre es ott azert ereztem mar, hogy keves az ereje. Masok majd biztos bovebben tudnak irni rola, de azt biztos, hogy netezni es zenet hallgatni teljesen jo, HD video nezesben nem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest