- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagan
aktív tag
válasz
gboszi #78540 üzenetére
Napokban nekem is rosszalkodott a Safari. Ma jutottam el oda, hogy irok ebbe a topicba, screenshotokkal együtt de ma már nem produkálja a hibát.
Ami érdekes számomra, a Youtube csinálta csak. Sokszor újratöldődött, vagy Ismeretlen hiba miatt be sem jött a youtube.com, csak google-s hivatkozásról. -
válasz
gboszi #78556 üzenetére
Nem olyan vészes... Adatokat lemented, ami felhőben van az visszajön, ami meg nem, azt visszamásolod. Aktív kulcskarika mellett a jelszavaid, beállított fiókok is újra létrejönnek, de a könyvjelzők, fotók, üzenetek is mind-mind visszatöltődnek felhőből. Már ha használod.
Elfelejtettem a nyilvánvalót, TimeMachine mentésből is visszapakol mindent.
-
-
r4z
nagyúr
válasz
gboszi #76274 üzenetére
Az osszes mostani szeria problemas tartossag szempontjabol, a kijelzo szalagkabele es a billentyuzet a gyenge pontok. Hosszu tavra maximum elozo generacios Airt vennek, vagy varnek az uj szeriakra, ahol megoldjak a problemakat.
(#76273) moriak: Teljesen realis az a merules.
-
ribarszki
őstag
válasz
gboszi #37903 üzenetére
Üdv az apple világ szomorú valóságában. Pontosan melyik ios-van rajta? Tudni kéne van-e hozzá jailbrake, és még akkor sem egyszerű mutatvány visszavarázsolni egy 5-ös vagy 6-os ios-t. Tudom mi a problémád, nekem 3-as pad van és újkorában 6-os rommal hasított, minden azonnal, rögtön megcsinált. Most meg az új ios alatt néha fél percet kell várni, hogy történjen valami. Ha tehetném azonnal raknám vissza a 6-ost, de nem lehet és úgy tűnik darabig nem is lehet..
-
Ragnar95
félisten
válasz
gboszi #34037 üzenetére
Először egy SMC resetet ejtenék meg.
Mikori a gép? Proci mikor volt utoljára újrapásztázva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- További aktív témák...
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest