- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Rage47 #39051 üzenetére
Én egy appot használok az "always on top" helyzetekre: Helium Lift, ez az eredetije: Helium. Az utóbbiban könnyebben nyitok meg URL-t, az elsőben meg könnyebben nézem a plexet, de alapvetően 2 hasonló "floating" böngésző. (Az értékelés ne ijesszen meg, akinek nem sikerült becsuknia, az egy balfasz.)
Amúgy szerintem tiszta horror, hogy ez nem natív tulajdonsága egy ablaknak, pláne egy média lejátszónak pl.. Még IOS-en is jobban működik a picture-in -picture. En nagyon hiányzik Winről, tök röhely, hogy nincsen.
-
válasz
Rage47 #38959 üzenetére
A fiók jelszó megegyezik az iCloud jelszavaddal, vagy eltérőt állítottál be? Ez lehet gond. A File Vault-nak nincs köze hozzá. Legrosszabb esetben webes felületen iCloud-ban fel tudod oldani. Egyébként újonnan vetted, vagy használtan? Ha használt, a régi tulajdonos kijelentkezett mindenhonnan? (összefoglalóban írtam az eladás menetét)
-
Ragnar95
félisten
válasz
Rage47 #38610 üzenetére
Nem közli előre az Apple az APR-ekkel, hogy mit fog bejelenteni, de ha véletlenül közölné is, akkor is titoktartási nyilatkozatot íratna alá, ergo az iStyle nyilatkozata semmit sem jelent.
De fölösleges pletykákba bocsájtkozni, estig csak kibírja mindenki, hogy legyen biztos infó
megane2000: anno amikor próbáltam a CrossOvert pàr éve, gyakorlatilag használhatatlan volt -
#Chris
tag
válasz
Rage47 #38544 üzenetére
iMac-be csomó ideje ott a skylake. Meg a gyártók azért előbb hozzájutnak a színfalak mögött a chipekhez.
Nem is tudom melyik oldalon, talán a macroumors vagy 9to5mac-en volt egy cikk kb 1-2 hónapja, hogy minden technológiai feltétel adott, hogy frissítse a palettát. Szóval csak az apple-ön múlik.
Én is azt furcsállottam egyébként, hogy nincs pletyka, de reménykedem benne, hogy nem meri behúzni, hogy még eltolja hónapokat, mert addigra már a többiek kb. kaby lake-re frissítenek. -
bmakszim
őstag
válasz
Rage47 #38438 üzenetére
Ha a rMBP 13-mal hasonlítom össze, akkor gyengébb CPU, iGP és azonos felszereltség esetén drágább is.
A kijelző ízlés kérdése, nekem például nem jön be ez a majdnem keret nélküli dizájn. Felbontás: egyiken se látok pixeleket, az OS X pedig sokkal felhasználóbarátabb, mint a Win ekkora DPI-nél.
Szvsz a 13-as pro egy remek ár/érték arányú gép, főleg ha frissítik majd végre. -
Ragnar95
félisten
válasz
Rage47 #31461 üzenetére
Nem jól érted.
Vannak NTFS olvasó programok, sőt, olvasni gyárilag is tudja az OSX is, íráshoz kell csak program vagy 1 sornyi kód terminalban. Ha HFS+-ra formázod, ami az OSX formátuma, akkor kelleni fog winen olvasáshoz program, de az exFATot mindkét rendszer kezeli gyárilag. -
bkpijoter
csendes tag
válasz
Rage47 #31284 üzenetére
Köszi a választ, ezt találtam:
Handoff and Instant Hotspot are supported by the following Mac models, and require OS X Yosemite:
MacBook Air (Mid 2012 and later)
MacBook Pro (Mid 2012 and later)
Ezek szerint ha 2012-nél idősebb gépet veszek, akkor nem tudom az új szolgáltatásokat használni... -
nrbi001
senior tag
válasz
Rage47 #31207 üzenetére
Ha teheted ne vegyél hibásat, mert van amikor többe jössz ki javítással együtt ( pl kijelző csere ) , mintha vettél volna egy hibátlan , gyári ( bontatlan ) gépet.
"Sajnos" a garancián túli szervizekről nem tudok nyilatkozni,mert az eddigi gépeimmel nem volt gond és még az apple garit se tudtam " kipróbálni " .
Ha esetleg lenne igényem egy alkalmazásra Mac OSX-re hol kell jelezzem? Történetesen egy Xbox one smart glass alkalmazásról van szó, minden platformrra van csak mac-re nincs és jól jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest